geld-lenen-in-belgie : Leemans kredieten

Leningwijzer

Of het nu is om een wagen of een huis te kopen, of omdat je even wat krap bij kas zit, iedereen heeft wel eens krediet nodig, en iedereen vraagt vroeg of laat dus wel eens een lening aan. Wat de reden voor jouw kredietaanvraag ook is, een lening kost steeds geld. Het is dus heel belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alle voorwaarden en modaliteiten die met jouw lening gepaard gaan.

Het ABC van het krediet

Als kredietnemer ben je bovendien gebonden aan bepaalde rechten en plichten, die je zo goed mogelijk moet naleven. Aangezien je niet elke dag een lening aangaat, is de kans klein dat je al deze regels en termen uit het hoofd kent. Leemans Kredieten wil je daarom helpen bij het aangaan van een lening, en je zo goed mogelijk bijstaan op het vlak van informatie. Via ons ABC van het krediet vind je een korte verklaring bij een paar veel gebruikte begrippen bij het aangaan van een lening.

Weet je bijvoorbeeld niet wat wordt bedoeld met het nominaal bedrag van een lening, of wat de juiste betekenis is van het Jaarlijkse kostenpercentage, dan vind je in het ABC van het krediet het antwoord duidelijk geformuleerd.

Met het ABC van het krediet word je weer een beetje wijzer op het vlak van het aangaan van een krediet. Je weet waar de kredietverstrekker over praat, en wat je rechten en plichten zijn.

Veelgestelde vragen

Leemans kredieten biedt bovendien nog bijkomende informatie over enkele veelgestelde vragen aan op de website. Wil je bijvoorbeeld weten af of je een tweede lening kan aangaan indien je al een eerste lening hebt lopen, dan geeft Leemans Kredieten je het antwoord. Bij Leemans Kredieten staan we erop dat onze klanten zo goed mogelijk geïnformeerd zijn bij het afsluiten van een lening.

Vind je de informatie niet terug op onze website, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar via onze website, via e-mail of via telefoon.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.