Reno-plan Leemans : Leemans kredieten

Het Leemans Reno-plan** aan 4,99 % JKP*

Goedkoop lenen bij Leemans Kredieten om te renoveren. Bereken snel zelf je lening.

Bereken zelf de prijs van je Reno-plan**

We hebben interessante renovatie-tarieven !

Je hebt zin om te renoveren en je wil er goedkoop voor lenen. Je wil bijvoorbeeld een nieuwe keuken of veranda maar je moet er wel een stuk voor lenen. Bereken snel zelf het tarief van jouw Reno-plan** op deze pagina. Je voert bovenaan de pagina in welk bedrag je wil lenen en je klikt op bekijk de tarieven. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* te zien. Snel en duidelijk!

Direct krediet aanvragen

Waarom wachten ? Doe nu je kredietaanvraag door onderaan te klikken op de button 'aanvragen' van de rij met de maandelijkse afbetaling die het best bij je past. Je komt in een lijst met vragen rond je identiteit, werksituatie, inkomsten en uitgaven en lopende kredieten. Je kan ook een opmerking meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld kan je de gegevens versturen en verwerken we zo snel mogelijk je aanvraag. Normaal hebben we binnen de 24 uur het antwoord voor je krediet klaar.

Liever op kantoor

Maar misschien wil je liever bij ons op kantoor over onze voordelige voorwaarden komen praten. Dat kan natuurlijk ook! Een lening op afbetaling aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Ook als je wil spreken over centraliseren van kredieten. De deur staat ook altijd open voor een gesprek over een kredietaanvraag. Wij werken steeds zonder afspraak tijdens onze ruime openingsuren!

Voorwaarden

 1. Het Renovatieplan van Leemans kredieten kan enkel worden gebruikt door eigenaars die renovatiewerken aan hun privé woning doen.
 2. Mits voorlegging van recente facturen van erkende aannemers voor minstens 80% van de lening.
 3. Enkel voor klanten met een laag risicoprofiel, in de praktijk dus voor klanten met voldoende werkstabiliteit en voldoende marge op hun inkomsten en onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die dit tarief aanbiedt.

Te gebruiken voor :

Ons Renovatieplan is bedoeld voor allerhande renovaties aan je woning of appartement.

 • Allerhande renovatiewerken
 • Badkamer vernieuwen
 • Keuken laten installeren
 • Terras laten aanleggen
 • aankoop bouwgrond
 • centrale verwarming
 • isolatie
 • veranda's
 • schrijnwerk
 • zwembaden
 • alarmsystemen

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Leemans kredieten behandelt je kredietaanvraag in zijn hoedanigheid van kredietmakelaar en zoekt bij verschillende kredietgevers naar een oplossing voor jouw specifieke vraag. De kredietgevers hanteren allemaal hun eigen tariefplannen en Leemans kredieten zet zich in om voor jouw dossier het correcte tarief te vinden. Bovenstaande berekening is dan ook slechts indicatief en een voorbereiding op je dossier. Het effectieve tarief van een eventuele aanvaarde lening, wordt zo snel mogelijk aan je bezorgd in het Europese standaarddocument (SECCI).

  Let op, geld lenen kost ook geld.