Meubel-plan Leemans : Leemans kredieten

Het Leemans Meubel-plan**

Lenen voor je nieuwe meubelen kan ook goedkoop. Bereken snel zelf je lening.

Meubel-plan van Leemans kredieten

Meubelen op afbetaling

Je eettafel is versleten of je bent door je salon gezakt? Je meubelen zijn dringend aan vervanging toe! Het is hoog tijd om dat onder handen te nemen, maar het zal je vast zijn opgevallen dat nieuwe meubelen niet goedkoop zijn, en dat de kosten behoorlijk kunnen oplopen. Gelukkig kan je je meubelen ook op afbetaling kopen, dankzij de financiering formules van Leemans Kredieten.

De financiering formules van Leemans Kredieten voor je meubelen

De kosten van meubelen kunnen hoog oplopen. Maar je wil natuurlijk niet langer wachten met het aankopen ervan. Leemans Kredieten biedt je daarom een plan aan waarmee je je meubelen kan financieren: het meubel-plan. Het meubel-plan is een goedkope lening op afbetaling. Je vertelt ons gewoon welk bedrag je wil lenen, en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk over het geld beschikt. Met dat geld kan je nieuwe meubelen financieren, en de lening kan je daarna op je eigen tempo terugbetalen. Leemans kredieten geeft je zo extra ademruimte om toch je nieuwe meubelen snel te bestellen.

Simuleer de afbetaling van je meubelen

Je kan de afbetaling van je meubelen eenvoudig en snel simuleren. Geef bovenaan het bedrag in dat je wil lenen en klik op “bekijk de tarieven”. Als resultaat krijg je verschillende termijnen waarover je je lening kan afbetalen, en de bijhorende kost per maand. Betaal je de meubelen liefst zo snel mogelijk terug, dan zal je een iets hoger bedrag per maand moeten betalen. Spreid je de afbetaling over een langere periode, dan betaal je ook minder per maand.

Voordelen van je meubelkrediet

 • Voordelige tarieven voor je plannen
 • Online je tarief berekenen
 • En meteen je kredietaanvraag invullen
 • Vaste rentevoet
 • Mogelijkheid tot vervroegde terugbetaling

Vraag je lening meteen aan

Je kan de lening voor je meubelen meteen aanvragen door op “start hier je kredietaanvraag” te klikken. Vraag je je afbetaling liever niet online aan? Dan kan je ook altijd even langskomen op kantoor, je kan ons telefonisch bereiken of je kan ons je gegevens toesturen per post.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Leemans kredieten behandelt je kredietaanvraag in zijn hoedanigheid van kredietmakelaar en zoekt bij verschillende kredietgevers naar een oplossing voor jouw specifieke vraag. De kredietgevers hanteren allemaal hun eigen tariefplannen en Leemans kredieten zet zich in om voor jouw dossier het correcte tarief te vinden. Bovenstaande berekening is dan ook slechts indicatief en een voorbereiding op je dossier. Het effectieve tarief van een eventuele aanvaarde lening, wordt zo snel mogelijk aan je bezorgd in het Europese standaarddocument (SECCI).

  Let op, geld lenen kost ook geld.