Feest-plan Leemans : Leemans kredieten

Het Leemans Feestplan**

Een groot feest is zeker de moeite waard! Laat de financiële kant aan ons over met voordelige leningen!

Simuleer zelf de prijs van je feestplan**!

Goedkope lening voor een feest

Een huwelijk, een communiefeest of een groot verjaardagsfeest? Het zijn speciale momenten die we koesteren en waaraan we achterraf met veel plezier aan terugdenken. Bij de organisatie van zulke feesten komt heel wat kijken en uiteraard moet alles tot in de puntjes in orde zijn. Als je de kosten voor een geslaagd feest optelt, kom je al snel aan een aanzienlijk geldbedrag. Maar panikeer niet, ook hier snelt Leemans te hulp. Met ons Feestplan** bieden we de geschikte lening aan om memorabele feestjes op poten te zetten.

Bereken gemakkelijk zelf je maandelijkse aflossing

Een lening berekenen en meteen aanvragen? Leemans kredieten is je perfecte partner. Voor elk krediet hebben we een plan op maat. En voor speciale plannen hebben we ook een speciale prijs. Met ons feestplan** financier je elk feest aan een goedkoper tarief. Ontdek het zelf en doe snel een simulatie. Je kan gemakkelijk de afbetalingstermijn en de rentevoet berekenen. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP*, zodat je precies weet waaraan je je kan verwachten. We helpen je ook met veel plezier verder via telefoon, via fax of op ons kantoor in Deurne. Lenen voor een feest? Bij ons zit je gebeiteld voor een uiterst goedkope financiering en een snelle en discrete service.

Een voordelig feestkrediet

Neem contact met ons op om samen uit te zoeken welke lening het best bij je past. Onze kredietexperts vinden samen met jou de ideale oplossing voor de lening die jouw feest het juiste financiële duwtje in de rug geeft! Kies voor ons voordelig feestkrediet. Bij ons swingt niet alleen het feest, maar ook het krediet!

 

Voorwaarden

 • Voorlegging van een document waaruit het feest blijkt

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Leemans kredieten behandelt je kredietaanvraag in zijn hoedanigheid van kredietmakelaar en zoekt bij verschillende kredietgevers naar een oplossing voor jouw specifieke vraag. De kredietgevers hanteren allemaal hun eigen tariefplannen en Leemans kredieten zet zich in om voor jouw dossier het correcte tarief te vinden. Bovenstaande berekening is dan ook slechts indicatief en een voorbereiding op je dossier. Het effectieve tarief van een eventuele aanvaarde lening, wordt zo snel mogelijk aan je bezorgd in het Europese standaarddocument (SECCI).

  Let op, geld lenen kost ook geld.