Budget-plan Leemans : Leemans kredieten

Het Leemans Budget-plan**

De persoonlijke lening van Leemans kredieten voor alle doeleinden. Vul hieronder in welk bedrag je wil en bereken zelf

Je persoonlijke lening met het budgetplan**

Je wil een gewone persoonlijke lening doen omdat je leuke plannen hebt. Je wil bijvoorbeeld kleine aankopen doen zoals een nieuwe laptop, of smart phone. 

Of je wil graag trouwen en een heel groot feest met een 6-gangenmenu geven? Of een ontdekkingsreis maken door Amerika, Afrika of Azië? Zelfs daar kun je een persoonlijke lening voor aangaan. Of misschien wil je kind dolgraag naar de muziekschool maar heb je op dit moment niet het nodige geld voor de inschrijving, of voor een piano, een viool of een ander instrument.

Maar soms heb je ook geld nodig voor de oplossing van je persoonlijke problemen zoals een onverwachte belastingbrief, een veel te hoge energiefactuur of kapotte huishoudtoestellen.  Voor al deze behoeften kun je bij Leemans Kredieten een persoonlijke lening op afbetaling aangaan. Want wij hebben voor alles een lening beschikbaar.  

Bereken snel zelf

Bereken snel zelf de maandelijkse afbetaling van je lening met onze simulatietool.

Geef het bedrag in dat je wil lenen en klik op bekijk de tarieven. Daarna krijg je onderaan de pagina een overzicht van de mogelijke aflossingstermijnen en bijhorende bedragen. Achteraan op de lijn kan je meteen met een klik op het woord aanvragen naar het formulier om je persoonlijke lening online aan te vragen. Wij verwerken je aanvraag zo snel mogelijk (op werkdagen gewoonlijk binnen de 24 uur), zodat je zo snel mogelijk over het geld beschikt. Vraag je je lening liever niet online aan, dan kan je natuurlijk ook altijd even langskomen op kantoor of ons bellen op 03/325.90.48.

 

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Leemans kredieten behandelt je kredietaanvraag in zijn hoedanigheid van kredietmakelaar en zoekt bij verschillende kredietgevers naar een oplossing voor jouw specifieke vraag. De kredietgevers hanteren allemaal hun eigen tariefplannen en Leemans kredieten zet zich in om voor jouw dossier het correcte tarief te vinden. Bovenstaande berekening is dan ook slechts indicatief en een voorbereiding op je dossier. Het effectieve tarief van een eventuele aanvaarde lening, wordt zo snel mogelijk aan je bezorgd in het Europese standaarddocument (SECCI).

  Let op, geld lenen kost ook geld.