Autolening of woonkrediet? Lening simulatie! : Leemans kredieten

Snel geld lenen: bereken je lening online

Bepaal zelf hoeveel geld je kan lenen en bereken wat het je kost per maand, mogelijk aan een tarief van 5,95%* om je grote plannen goedkoper te financieren

Simulatietool voor je lening

Je wil geld ontlenen voor een renovatie, hypothecaire leningen aangaan of je wil een autolening om je droomwagen te kopen? Laat je leningen dan eerst simuleren!

Een krediet aangaan is nooit een makkelijke zaak. Je kijkt en vergelijkt, je probeert de beste deal te vinden, maar hoe weet je nu of je een krediet écht kan betalen? Als je zeker wil weten dat je je woonlening of autolening keurig op tijd kan betalen, is er niets beter dan een kredietsimulatie! Door je krediet te simuleren ontdek je hoeveel je precies per maand afbetaalt, hoelang je dit moet doen en hoeveel je uiteindelijk betaalt! Sterker nog: Door onze sterke simulator kan je zonder problemen de duurtijd, de afbetaling per maand of het bedrag dat je wil lenen aanpassen! Speel er gerust eens mee, je zal merken dat de simulator heel gebruiksvriendelijk is.

Heb je nog problemen met de simulator? Geen probleem, wij bij Leemans Kredieten helpen je graag verder. Wil je even langskomen op kantoor om de resultaten van de simulator uitgebreid te bespreken? Onze deur staat altijd voor je open. Heb je moeite met de simulator, heb je wat hulp nodig om hem te laten werken? Bel ons gerust, en we staan je met raad en daad bij. Ben je minder fan van direct contact? Stuur ons gerust een mailtje! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk het antwoord krijgt dat je zoekt.

Een krediet aangaan doe je ook niet zomaar. Je hebt een krediet nodig wanneer je iets wil kopen waarvoor je op dat moment geen geld hebt. Er zijn veel verschillende soorten leningen: je hebt de autolening, de hypothecaire leningen, een krediet voor evenementen zoals een huwelijk, een babyborrel of een vakantie. En dat is een goede zaak! Als we geen leningen zouden kunnen aangaan, zou het voor veel mensen heel moeilijk zijn om grote, belangrijke stappen in hun leven te zetten.
Wij bij Leemans Kredieten zijn er dus heel trots op dat een krediet bij ons een krediet voor iedereen is. Wie bij ons geld leent, kan rekenen op scherpe tarieven en uitgebreid advies over de leningen in kwestie. Heb je geld nodig voor een fonkelnieuwe of net iets oudere wagen? Geen probleem! Laten we samen kijken wat voor wagen het precies is, welke extra kosten er nog zijn, hoe snel je de leningen wil afbetalen, enzovoorts. Hoe meer informatie onze financieel experts hebben, des te beter is het krediet dat aan jou wordt voorgesteld. Maar misschien ben je nog wat afwachtend, en wil je eerst zelf op verkenning? Dat is ook zeker mogelijk! Sterker nog: wij hebben voor jou een tool waarmee jij je leningen zelf kan simuleren! Het is heel simpel: in de krediet simulator geef jij aan hoeveel geld je wil. Dan berekent onze simulator hoeveel je per maand moet afbetalen en hoelang het duurt voor je krediet is afbetaald. Dit gaat voor allerlei soorten krediet. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een krediet voor een (bijna) nieuwe wagen? Kijk dan zeker hier eens, wij hebben het juiste krediet voor jou! Natuurlijk zijn we niet beperkt tot nieuwe wagens. Ben je meer fan van occasies, of zoek je een krediet voor een mooie oldtimer? Dan is ons krediet voor oude wagens perfect voor jou! Klik hier voor meer informatie over dit soort leningen. Denk eraan: je schulden op lange termijn afbetalen duurt misschien wel iets langer, maar het is vaak de veiligere optie. Wie te snel zijn schulden wil inlossen, loopt het risico dat hij of zij zich vergaloppeert en zich verder in de schulden steekt. Dat proberen wij bij Leemans Kredieten te vermijden. Daarom luidt ons devies: Betaal je krediet op lange termijn af. Langzaam maar zeker blijft het veiligste.

Waarom zou ik mijn leningen laten simuleren?

Een beetje planning kan heel veel doen als je je krediet correct wil afbetalen. Door een simulatie van je krediet uit te voeren krijg je een goed idee van wat je precies kan verwachten. Je weet precies hoeveel je per maand afbetaalt, en voor hoe lang. Zolang je op tijd betaalt, zijn hier ook géén verborgen kosten aan verbonden. Je weet dus perfect wat je te wachten staat! Als je niet zeker weet of je de som per maand kan betalen, neem dan gerust contact met ons op, en we bespreken samen je financiële situatie. Als je bij ons hebt geleend hebt en je merkt dat het zwaar wordt om de betalingen vol te houden, of je merkt dat je eigenlijk méér per maand zou kunnen betalen, kan je je krediet altijd laten herbekijken.
Verder maakt onze tool het ook heel makkelijk om prijzen en voorwaarden te vergelijken. Wij bij Leemans zijn trots op onze scherpe prijzen, maar dankzij onze simulator kan je ook zelf zien waarom. Het is één ding om je te vertellen dat onze producten goed zijn, maar als je het zelf kan ondervinden, is dat natuurlijk nog veel beter.

Een praktisch voorbeeld van onze simulator in actie

Dat onze simulatie bijzonder nuttig en praktisch is, dat weet je ondertussen ongetwijfeld al. Maar hoe kan onze tool jou precies verder helpen? Wel, als je optimaal gebruik wil maken van onze simulatie heb je eerst wat extra informatie nodig. Wat heb je allemaal precies nodig? Dat bekijken we hier even aan de hand van een voorbeeld.
Laten we als voorbeeld Michiel nemen. Michiel is een hardwerkende man, hij werkt 40 uur per week in de horeca. Hij heeft een vaste relatie, zijn vriend en hij hebben eindelijk een huisje gevonden waar ze heel graag in willen trekken. Het is een groot huis aan de rand van de stad en het kost 250.000 euro. Er moet nog wel het een en het ander aan worden gedaan: de keuken is een verouderd rommeltje, en kamerbreed tapijt is al heel lang uit de mode. Michiel schat dat de renovatie van het huis 30.000 euro kost. Verder betaalt hij ongeveer 20.000 euro aan een notaris voor de eigendomsoverdracht. Het totale kostenplaatje voor de aankoop en renovatie is 300.000 euro. De vriend van Michiel wijst hem er op dat de inkleding van het huis en het verhuizen zelf ook geld kost, dus daar rekenen ze nog 10.000 euro voor. Daarmee is de totale kost 310.000 euro.
Nu de uitgaven duidelijk zijn, kan Michiel op zoek gaan naar een goed krediet. Na veel omzwervingen en lang vergelijken komt hij uit bij Leemans Kredieten. In de simulatietool van Leemans Kredieten ziet hij dat er verschillende tarieven en systemen zijn die grotendeels afhankelijk zijn van hun eigen inbreng. Je eigen inbreng is de som geld die je zelf in je huis investeert, het is geld dat je onmiddellijk betaalt. Gezien ze niet in aanmerking komen voor een lening voor 100% van hun kosten, bespreekt Michiel met zijn vriend hoe hoog hun eigen inbreng is. Ze bekijken hun spaarpotjes, en komen er op uit dat ze samen 100.000 euro gespaard hebben. Ze besluiten zelf 70.000 euro van de kosten te dragen. Ze kiezen er niet voor om 100.000 euro zelf te betalen, en dat is een goed idee! Als je al je geld in je huis steekt en geen appeltje voor de dorst achter de hand houdt, loop je namelijk groot gevaar. Als er onverwachtse of grote kosten komen, kan je die namelijk niet betalen zonder extra leningen aan te gaan, en dat is niet altijd mogelijk. In dit geval zou je dus zwaar in de penarie zitten. Door 70.000 euro uit eigen zak te betalen, hebben ze nog maar 240.000 euro nodig.
Nu duidelijk is hoeveel geld ze precies nodig hebben, zitten Michiel en zijn vriend nog met één prangende vraag: hoe snel betalen we ons krediet af? Hoe sneller, hoe liever, toch? Hoewel dit misschien logisch klinkt, raden wij bij Leemans Kredieten dit soort denken ten strengste af. We leggen aan de hand van de situatie van Michiel even uit waarom.
Om de duurtijd te bepalen, kijk je in de eerste plaats naar je verwachte inkomen, en dan naar je gemiddelde maandelijkse kosten. Je trekt de kosten van je inkomen af, en dan houd je je vrij beschikbare inkomen over. Met dit vrij beschikbare inkomen kan je theoretisch gezien doen wat je wil. Michiel en zijn vriend verdienen samen 2.800 euro per maand. Hun gedeelde maandelijkse kosten (huur niet meegerekend) bedragen 1.500 euro. Hun vrij beschikbare inkomen bedraagt dus 1.300 euro. Als ze hun schulden op twintig jaar tijd met een vaste rentevoet zouden afbetalen, zouden ze iedere maand ongeveer 1.200 euro moeten betalen. Dit zou met hun huidige inkomsten perfect mogelijk moeten zijn, maar we stoten hier alweer op hetzelfde probleem als eerst. Hierdoor houden we namelijk maar heel weinig marge over voor onverwachtse kosten of problemen. Als Michiel ziek wordt of zijn vriend wordt ontslagen, zijn ze niet in staat om hun schulden verder af te betalen en kome ze al snel in ernstige problemen. En bij een woonkrediet wil je absoluut niet in de problemen zitten. Als je langdurig nalaat te betalen, heeft de kredietverstrekker namelijk het recht om je huis op te eisen. Dat komt omdat je huis als hypotheek wordt gebruikt. In simpele bewoordingen betekent dat dat de bank de eigenaar van je huis wordt als jij niet kan betalen om hen te compenseren, zij zijn per slot van rekening hun geld kwijt, als je het niet terugbetaalt, krijgen ze het van niemand terug.
Een gezondere en veiligere aanpak is kiezen voor een langere duurtijd. Als ze geld ontlenen en dat met een variabele rentevoet op 25 jaar terugbetalen, betalen ze nog geen 1.000 euro per maand. Hierdoor is het veel makkelijker om alles in goede banen te houden. Zo hebben ze op het einde van de maand meer geld over, en dat heeft veel belangrijke voordelen. Ten eerste betekent meer geld dat je ook meer geld opzij kan zetten voor als het eens slecht gaat. Als Michiel of zijn vriend zonder een inkomen zitten, kunnen ze beroep doe op hun gespaarde geld om die zware periode te overbruggen. Alleen al weten dat er iets mis kan gaan zonder dat de boel instort is al enorm geruststellend. Dan kun je het tweede voordeel daar nog bij optellen: meer geld over betekent meer plezier! Dit voordeel klinkt misschien een beetje suf, maar er zit een heel duidelijke kern van waarheid in. Als je aan een doldwaas tempo je schulden wil afbetalen, moet je jezelf te pletter werken en hou je op het einde van de maand niets over om jezelf eens iets te gunnen. Als Michiel en zijn vriend voor 1.200 euro per maand zouden kiezen, zouden ze op het einde van de maand 100 euro marge hebben. Dat is voldoende om 1 keer per jaar eens een nieuwe sofa of een wasmachine te kopen, meer niet. Zo is er geen geld om mee op reis te gaan, om een verjaardag te vieren, eens mooie kleren te kopen, noem maar op. Als je jezelf al die pleziertjes 20 jaar lang moet ontzeggen, word je waarschijnlijk niet bepaald gelukkig.
Laat ons advies dus klinkklaar zijn: Wij bij Leemans Kredieten geloven dat langzaam maar zeker verreweg de beste manier is om je schulden af te betalen. Iedereen kent de fabel van de schildpad en de haas. Hoogmoed komt voor de val, hoe verleidelijk het ook is om 5 jaar eerder schuldenvrij te zijn, het is het risico niet waard. Je loopt zo meerdere grote risico's. Niet alleen mag je geen zware financiële tegenslagen krijgen zolang je moet afbetalen, je mag jezelf tijdens die periode ook helemaal niets gunnen. Dat is geen doen, vinden wij. Een kredietaanvraag is iets dat je bijna niet kan vermijden. Iedereen moet nu eenmaal ergens wonen. Wij bij Leemans Kredieten willen ervoor zorgen dat je schulden je leven niet in de weg komen te staan.

Wij bij Leemans Kredieten doen er alles aan om de beste kredietverstrekker voor jou te zijn: onze tarieven zijn scherp, onze voorwaarden flexibel, onze producten zijn op maat! Maar welke leningen bieden wij precies aan? Lees hieronder zeker verder, je zal zien dat we veel meer aanbieden dan de alledaagse auto- en woonlening. Natuurlijk bespreken we deze wel het eerst, veel mensen hebben per slot van rekening zulke leningen nodig.

De autolening is allang geen vreemd concept meer. Auto's hebben alsmaar meer snufjes en worden steeds zuiniger. Jammer genoeg worden ze ook steeds duurder. Je wil een auto kopen, maar je hebt er, zoals heel veel mensen, geen bomvol spaarvarken voor klaarstaan? Dan zijn de volgende producten voor jou!

Zoals je bovenaan ziet, hebben we bij gewone personenwagens twee categorieën: leningen voor auto's ouder dan 3 jaar, en voor (bijna) nieuwe wagens, dus auto's die minder dan 3 jaar oud zijn. Laten we beginnen met de eerste categorie: de echte occasies.
Leemans Kredieten heeft een speciale formule voor de aankoop van wagens die ouder zijn dan 3 jaar. Dit is perfect voor mensen die een autolening zoeken voor een eerste wagen en er geen nieuwe willen kopen. Maar ook voor mensen die een oldtimer kopen, of voor chauffeurs die de uitstootnormen van grootsteden niet vrezen! Bij iets oudere wagens vind je ook regelmatig "koopjes", dus met een beetje geduld, en wat steun van Leemans Kredieten, vind je zeker een auto die perfect bij jou past!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een autolening aan te gaan voor een nieuwe of bijna nieuwe wagen. Een (bijna) nieuwe wagen is voor veel mensen een echte kinderdroom. Een mooie BMW, een blitse bolide, iedereen heeft wel een droomauto, en vaak zijn deze wagens ook fonkelnieuw. Dankzij de autolening van Leemans Kredieten hoeft je kinderdroom geen droom te blijven! Wij bieden een competitief en scherp tarief aan voor de dromenjagers onder jullie.
Natuurlijk zijn niet alle mensen die een autolening aangaan op jacht naar hun droomauto. Sommige chauffeurs rijden gewoon graag rond in het nieuwste, omdat ze het beste willen voor zichzelf of voor hun familie. Anderen vinden dat het gewoon beter is om een nieuwe wagen te kopen, één waarvan je weet dat er niets mis mee is, en deze dan zo lang mogelijk te gebruiken en zo goed mogelijk te onderhouden. Tegen deze mensen zeggen wij: wij bij Leemans Kredieten helpen jullie graag verder. Wat jullie beweegreden ook is, kijk zeker eens naar onze autolening! Wil je zeker weten wat deze zou kosten? Onze simulator geeft je alle informatie die je zoekt. Heb je nog andere vragen, zoek je meer informatie of begrijp je iets niet echt? Kom zeker eens langs op kantoor, bel ons, of stuur ons een berichtje. Wij bij Leemans Kredieten zijn er voor je!

Ben je niet op zoek naar een wagen, maar heb je een ander voertuig in gedachten? Voor mobilhomes bieden wij een speciale oplossing met ons Leemans Mobilhome-Plan, voor andere voertuigen contacteer je ons best, of kijk je bij de link "Budget-Plan Leemans"!

Natuurlijk ben je niets met een wagen als je deze nergens voor of in kan zetten. Daarom hebben wij bij Leemans Kredieten ook een breed gamma aan leningen voor je woning! Woonkrediet op maat vind je bij ons, of het nu voor een renovatie, een aankoop van je eerste huis, een opbrengsteigendom, een aankoop in het buitenland of voor een verhuizing is, wij hebben wat je zoekt. We bekijken de producten in deze categorie even in vogelvlucht.
Laten we beginnen bij het begin: een woning kopen. Als je een woonlening wil aangaan, hebben wij veel verschillende mogelijkheden. Vergeet ook zeker niet onze simulator te gebruiken! Ten eerste hebben we een gewoon hypothecair krediet met een deel eigen inbreng. Hierbij betaal je een deel van je woonst zelf, wij schieten de rest voor. Wil je eens weten hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Gebruik dan zeker eens de simulator, of doe navraag bij ons op kantoor! Leemans Kredieten heeft nog enkele andere speciale formules die toegespitst zijn op kleinere doelgroepen. Zo denken we aan de woonlening voor een opbrengsteigendom, of de aankoop van een eigendom in het buitenland. Hier komt nog wel wat anders bij kijken, dus informeer je zeker goed bij ons.

Misschien heb je aan nestje, maar heb je andere kosten? Geen probleem! Wij hebben de volgende soorten woonkrediet voor jou in de aanbieding! Wij bij Leemans Kredieten hebben verschillende kredieten voor jou. Van een gespecialiseerd krediet voor renovaties en ecologische vernieuwingen tot een kleinschalig krediet voor een verhuizing, Leemans Kredieten heeft dat waar je naar zoekt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het autokrediet en het woonkrediet zijn heel belangrijke vormen van krediet, maar er zijn veel meer redenen om krediet aan te gaan. Als je hierboven je gading nog niet hebt gevonden, geen zorgen, we hebben nog veel meer in onze mars!
Naast bovenstaande producten hebben we een breed gamma aan alternatief, vaak kleiner krediet. Zo kan je bij ons perfect geld ontlenen voor evenementen als een huwelijk, een jubileum, enzovoort. Maar ook om op vakantie te gaan hebben wij een speciaal kredietplan op maat. Droom je al jaren van een reis met de rugzak door Azië, wil je de piramiden zien of is het je vurigste wens een maand lang tussen zen-meesters te mediteren? Wacht niet tot je alles voor die reis hebt opgespaard, ga nu je het kan, en ga nu je het nodig hebt!
Heb je om nog een andere reden een kredietbehoefte? Geen probleem! Ons Budget-Plan Leemans is gemaakt om alle financiële behoeften te vervullen. Weet je niet zeker of je behoefte in aanmerking komt voor een kredietaanvraag? Neem dan zeker eens contact met ons op! Onze deur staat altijd voor je open. Wees dus zeker niet bang om eens aan te kloppen.
Wil je jezelf of je familie een duidelijk gevoel van zekerheid bieden? Kijk dan ook zeker eens naar onze verzekeringsportefeuille! Wij bij Leemans Kredieten bieden een brede waaier aan producten aan, waaronder een autoverzekering, een brandverzekering, een familiale verzekering (ook bekend als een BA of burgerlijke aansprakelijkheid), een hospitalisatieverzekering en zelfs een uitvaartverzekering! We verduidelijken de producten even: een autoverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen bij ongevallen, zoals lichamelijk letsel of materiële schade van derden. Een brandverzekering beschermt je woonst en, als je wil, ook je inboedel tegen gevaren als brand, ontploffing en waterschade. Bij een brandverzekering heb je de mogelijkheid om veel extra waarborgen bij te nemen. Een verzekering tegen diefstal is in veel verzekeringspakketten níet standaard voorzien. Let er dus zeker op wat je verzekering precies dekt. Een familiale verzekering is ongeveer zoals een autoverzekering, maar dekt schade in veel andere situaties, gewoon niet in de auto. Een hospitalisatieverzekering dekt de kosten bij een ziekenhuisverblijf. Een uitvaartverzekering, tenslotte, dekt de laatste kost van je leven, namelijk je begrafenis of crematie. Je ziet het, samen met Leemans Kredieten kan jij jezelf en je naasten beschermen.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn open

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.