Leningen simuleren - simulatie van je lening : Leemans kredieten

Snel geld lenen: bereken je lening online

Bepaal zelf hoeveel geld je wil lenen en bereken wat je per maand moet betalen, mogelijk aan een speciaal tarief van 5,95%*

Zie je door de bomen het bos niet meer? Gebruik de leningsimulator voor je leningen!

Leningen en financiën zijn altijd al moeilijke materie geweest. We hebben ook nooit op school geleerd wat een goede lening is. Hoe kunnen we dan weten of we de juiste prijs betalen voor onze lening? Schrijven we een brief naar onze middelbare leerkracht economie? Natuurlijk niet! We simuleren onze lening gewoon! Met onze leensimulator weet je al na enkele klikken hoeveel je voor jouw lening betaalt. We hebben zelfs speciale producten en modellen, al naargelang het soort krediet dat je wil aangaan. Zo krijg je altijd het product dat het best bij jou past, aan een prijs die je volledig begrijpt, nog vóór je de lening aangaat. Dát is de kracht van onze simulator, en de kracht van Leemans Kredieten. Twijfel dus niet langer! Een simulatie van je kredietoplossing uitvoeren kan hier! Onze gebruiksvriendelijke simulatie maakt je alles duidelijk. Probeer het zelf!

Wij bij Leemans Kredieten zijn er rotsvast van overtuigd dat veel mensen niet goed weten waar ze voor tekenen wanneer ze een lening aangaan. Wij vinden dit maar niets, dus spannen we ons al jaren in om voor de klant een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen van welk product hij of zij nu precies kiest, en waarom dit product voor hem of haar het beste is. Dit doen we sinds het begin al door onze financieel adviseurs en experts, maar de tijd is ook voor ons niet stil blijven staan. Ons bereidwillig personeel wordt daarom nu ook ondersteund door allerlei elektronische middelen: een website waarop allerhande informatie makkelijk terug te vinden is, een rist aan communicatiemethodes om onze adviseurs en experts voor jou makkelijk bereikbaar en beschikbaar te houden en onze simulator, natuurlijk!
Vooral die laatste zal een grote hulp blijken wanneer je een lening wil aangaan. Ons kernidee blijft simpel: informeer de klant zo goed mogelijk, zo kan hij of zij met een gerust hart verder. Want het is één zaak als wij weten dat onze producten goed zijn, maar het is beter wanneer jij dat ook weet! Ons advies voor wie een lening wil aangaan is dus heel simpel: zorg ervoor dat je eerst je huiswerk hebt gedaan, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe geweldig onze simulator voor kredieten ook is, we kunnen (en willen) er geen ouderwets persoonlijk advies mee vervangen. Als je nog vragen of onzekerheden hebt, kom dan zeker eens langs bij ons op kantoor! Natuurlijk mag je ons ook altijd een mailtje sturen, of ons binnen de kantooruren bellen. Wij bieden je graag meer uitleg over je kredietsimulatie en de resultaten die je hebt gekregen. Zoals eerder gezegd, helpen wij je ook wat graag verder met vragen die niets met de simulatie zelf te maken hebben. Zit je in de knoop met krediet in het algemeen? Weet je niet zeker of je nog kredietwaardig bent en of je in aanmerking komt voor een lening? Misschien weet je niet welke lening het beste bij jou past, of je wil je kredieten laten herbekijken, of zelfs volledig laten herstructureren? Voor deze en andere vragen bieden onze financieel experts en adviseurs graag een luisterend oor. Maar laat je vragen je zeker niet tegenhouden om onze leningsimulator te gebruiken! Een krediet simuleren is volledig gratis, en het simuleren helpt je in ieder geval al verder!

De mensen achter de leningen: allemaal dezelfde wens, allemaal een andere reden

Iedereen leent in zijn leven wel eens geld. Sommigen al op jonge leeftijd, anderen pas later, en niet iedereen even vaak. Maar iedereen heeft ook wel eens meer geld nodig dat ze op hun spaarboekje hebben staan. Soms is het mogelijk om verder te sparen, maar in veel gevallen is dit niet het geval. Sommige kansen vervliegen heel snel. Een mooi huis blijft niet lang te koop, en een babyborrel heeft weinig zin als de baby al 5 jaar is. Soms heb je ook gewoon dringend geld nodig, voor een nieuwe wagen om naar je werk te kunnen blijven gaan of een dringende renovatie omdat je schade hebt aan je dak. Het leven zit vol onverwachte kosten en momenten, dus je weet eigenlijk nooit wanneer je krediet nodig hebt. In andere gevallen is wachten misschien mogelijk, maar wil je het zelf gewoon niet. En daar is niets mis mee! Denk maar aan een huwelijk, of je droomreis die je echt wil doen als je nog jong bent. Met de rugzak rondtrekken in Bali is nu eenmaal makkelijker als je geen 3 kinderen, chronische rugpijn en een lopende hypotheek hebt! Iedereen heeft een andere reden om leningen aan te gaan. Dat maakt ons werk ook net zo interessant. Wij bij Leemans Kredieten willen je een lening aanbieden die zo nauw mogelijk bij jouw behoeften aansluit. We hebben leningen en modellen ontwikkeld die perfect voldoen aan jouw verwachtingen, zodat je in vertrouwen kunt kiezen voor het model dat het beste bij je past. Of je nu een lening nodig hebt voor een renovatie, een nieuwe woonst, een nieuwe of tweedehandse wagen (hier hebben we zelfs verschillende formules voor!), of voor een evenement als een huwelijk of een bar mitswa, wij hebben een model voor u. En zelfs al hebben we geen pasklare oplossing, is er nog steeds het persoonlijk krediet. Je kan en mag om het even waarvoor een persoonlijk krediet afsluiten, het is dus uitermate geschikt voor kleinere leningen.

Welke producten heeft Leemans Kredieten allemaal voor jou ontwikkeld? We bekijken onze toppers uit het gamma even in vogelvlucht.
Eén van de courantst afgesloten leningen is de autolening. Dat is een krediet dat je aangaat wanneer je een gemotoriseerd voertuig (meestal een personenwagen) wil kopen. Je kan het natuurlijk ook gebruiken voor een motorfiets of een minibusje! Hiervoor hebben we verschillende formules. Ten eerste hebben we onze standaardformules, eentje voor (bijna) nieuwe wagens, en eentje voor wagens die al ouder zijn dan drie jaar, occasies dus. Verder hebben we nog één speciale formule voor mensen die ervan dromen een eigen mobilhome te hebben. Met het Leemans Mobilhome-plan kan je met vertrouwen genieten van je nieuwe vrijheid. Wil je in alle rust en vrede genieten van je mobilhome en op je eigen tempo afbetalen? Dan is dit plan zeker iets voor jou. Wil je ook onderweg op je twee oren slapen? Vraag dan eens naar onze voordelige autoverzekering! Met deze autoverzekering bescherm je je jezelf tegen de financiële gevaren op de baan. Een autoverzekering komt tussenbeide bij ongevallen en dekt de medische kosten van derden die bij het ongeval betrokken zijn. Een goede autoverzekering is dus zeker aan aanrader, want deze kosten kunnen zéér hoog oplopen. Sterker nog, een autoverzekering is niet alleen nuttig, ze is verplicht! Heb je nog geen autoverzekering? Neem dan zeker contact met ons op. Op rondrijden zonder een autoverzekering staan namelijk zware boetes, je kan er zelfs je rijbewijs mee kwijtspelen! Je speelt dus best op zeker.
Een andere klassieker bij leningen is woonkrediet. Dit kunnen we opdelen in twee luiken: je kan geld lenen om iets te kopen, of geld lenen om iets te verbeteren, op te knappen of te renoveren. In de eerste categorie hebben we formules voor een klassieke aankoop, het plaatsen van een nieuwbouw, een aankoop in het buitenland en opbrengsteigendommen. De klassieke aankoop is wat het is, een gewoon hypothecair krediet aan buitengewone prijzen. Het gebouw wordt hierbij als hypotheek genomen tot het krediet is afbetaald. Verder hebben we een formule voor het financieren van een nieuwbouw, perfect voor mensen met een baksteen in de maag dus! Groot dromen heeft per slot van rekening geen zin als we er niets mee doen. Voor aankopen in het buitenland is er ook nog een speciale formule, omdat hierbij nog wat andere zaken komen kijken. Tenslotte hebben we de formule voor opbrengsteigendommen, dus geen woonst waar je zelf in trekt, maar renoveert of onmiddellijk verhuurt. Heb je al een hypotheek lopen? Dan kun je nog altijd samen met ons bekijken of je deze wilt laten herfinancieren. Een herfinanciering houdt in dat we je lening onder de loep nemen en kijken of we het kunnen verbeteren. Als je al een eigendom hebt of je huurt, weet je ook dat uitbreidingen, aanpassingen, reparaties en moderniseringen handenvol geld kosten. Sommige investeringen zijn dringender dan andere, als je ramen gesneuveld zijn, kan je natuurlijk moeilijk wachten en sparen. Ook hier hebben we een breed gamma aan producten. We bekijken ze even. Het Reno-plan Leemans is perfect voor renovaties in alle soorten en maten, ook voor kleinere werkjes is het een goede formule. Het Energie-plan staat hier nog los van, dit krediet werd speciaal ontworpen voor vernieuwingsmaatregelen als zonnepanelen, vernieuwde isolatie of een warmtekrachtkoppeling. Voor grote verbouwingen raden wij onze formule Verbouwingen aan. Deze is afgestemd op grotere projecten, zoals de badkamer van je dromen, of een spiksplinternieuwe keuken met kookeiland. Zit alles hierrond in kannen en kruiken? Vergeet dan je verzekeringen niet! Wij bij Leemans Kredieten bieden een bijzonder voordelige brandverzekering met de formule "genoemde gevaren" aan. In deze formule zijn onder andere brand, ontploffing, blikseminslag, en waterschade verzekerd.
Naast de twee grote redenen om krediet aan te gaan zijn er nog talloze andere. Voor veel specifieke situaties hebben we een krediet op maat. Eén hiervan willen we even in de schijnwerpers zetten, precies omdat ze voor zoveel mensen van nut kan zijn: het Budget-plan! Het Budget-plan is het persoonlijk krediet van Leemans Kredieten. Het is een goede optie als je een kleiner krediet wil voor een aankoop waarvoor we geen specifieke formule hebben. Wil je andere oorden opzoeken? Daar zijn we ook op voorzien, met onze verschillende formules voor een verhuizing, of om je droomreis te ondernemen. Een mooie reis laat per slot van rekening niet op zich wachten!
Wist je trouwens dat Leemans Kredieten meer in de aanbieding heeft dan enkel kredietproducten? Zoals je al kon lezen, hebben we ook meerdere verzekeringsproducten in de aanbieding. Zo hadden we al de autoverzekering en de brandverzekering. Leemans Kredieten heeft echter veel meer in zijn mars! Wij bieden ook een familiale verzekering aan, waarmee onopzettelijke schade door jou of je familieleden kan worden gedekt. De verzekering is wettelijk niet verplicht, maar is zijn geld zeker waard, al helemaal aan onze tarieven. Een ongeluk is nu eenmaal snel gebeurd, zeker met kinderen! Daarnaast hebben we een hospitalisatieverzekering, waarmee de kosten van een ziekenhuisopname verder kunnen worden gedekt. In wezen is het een aanvulling op de ziekteverzekering, deze dekt namelijk niet alle medische kosten. Een supplement voor een specialist of een éénpersoonskamer zijn hier typische voorbeelden. Bespreek de mogelijkheden zeker eens met ons vakkundig personeel. In samenwerking met DELA bieden we ook een zeer sterke uitvaartverzekering aan, en dit aan een scherpe prijs. Een uitvaartverzekering dekt de kosten van de begrafenis of crematie in geval van overlijden. Op dat moment heb je andere dingen aan je hoofd dan financiën. Zo kan je je volledig ermee bezighouden een waardig afscheid voor je geliefde te voorzien, zonder je zorgen te maken om geld. Tenslotte hebben we nog iets dat niet écht onder verzekeringen valt, maar toch heel wat zekerheid kan bieden: pensioensparen! Met Leemans Kredieten kan je aan je pensioen werken op het tempo dat jou het beste past. Je kiest zelf hoeveel je elke maand opzij zet, en past dit aan wanneer je wil. Een extra voordeel: je geniet hierdoor van een belastingverlaging! Nog niet overtuigd? Kom zeker eens bij ons op kantoor langs, ons vakbekwaam personeel legt je met plezier alles uit.

Bij een krediet aangaan komt bijzonder veel kijken. Niet enkel de som geld die wordt geleend is belangrijk, maar de looptijd, type krediet en achterliggende reden spelen een sleutelrol. Verder is je voorgeschiedenis ook belangrijk. Heb je ergens nog openstaand krediet, of sta je op de zwarte lijst? Welke impact heeft dat op je nieuwe krediet? Laten we het samen overlopen.

Eens je weet waarvoor je geld wil ontlenen, is de volgende vraag: hoeveel heb je nodig? Als je een huisje voor jezelf koopt, moet je bijvoorbeeld meer geld hebben dan de aankoopwaarde van het huis. Je notariskosten en eventuele renovaties mag je niet uit het oog verliezen. Als je een reiskrediet aanvraagt, reken je best ook een beetje extra. De duurtijd van een krediet van ook sterk variëren, en dit heeft concrete gevolgen. Als je voor een lange duurtijd kiest, betaal je per betalingsperiode minder af, maar betaal je op het einde van de rit iets meer. Dit ligt eraan dat de kredietverstrekker interest aanrekent. Hoe langer je duurtijd is, des te langer betaal je interest. Als je voor een korte duurtijd kiest, betaal je iedere maand grotere schijven af en betaal je in totaal iets minder. Dit is optimaal als je je krediet zo goedkoop mogelijk wil houden, maar je moet wel opletten dat je realistisch blijft, je moet de schijven wel iedere keer kunnen betalen. Je voorgeschiedenis en huidige situatie hebben ook een invloed op je kredietaanvraag. Zo is het voor iedere kredietverstrekker belangrijk om te weten of je op de zogenaamde "zwarte lijst" staat. Wie krediet aangaat en dit niet of niet volledig afbetaalt, kan hierop terechtkomen. Eens je je schulden hebt afbetaald, wordt de lijst weer aangepast. In de tussentijd kan je echter geen geld ontlenen, kredietinstellingen mogen je niets aanbieden, dat is bij wet verboden. Wij geloven dat iedereen een tweede kans verdient, en zijn dan ook altijd bereid om de mogelijkheden te bespreken. Eens je naam gezuiverd is, helpen wij je graag verder! Heb je hierover vragen? Bij ons staat de deur altijd voor je open. Misschien heb je al verschillende openstaande kredieten en wil je deze bundelen of herbekijken? Geen probleem, ook hier staan we ge met plezier bij.

Zijn al je vragen beantwoord? Ja? Super! Gebruik de lening simulator en sta versteld van onze scherpe prijzen! Heb je nog vragen? Geen probleem, onze financieel experts en adviseurs staan klaar om je vragen te beantwoorden. Kom gerust eens bij ons langs op kantoor, of stuur ons een mailtje. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen. Wij van Leemans Kredieten zijn er voor je!

Wij bij Leemans Kredieten zijn er voor jou - de pijlers van ons bedrijf

Wij bij Leemans Kredieten zijn sinds 1985 een onafhankelijk kredietverstrekker, en we zijn zeer trots op onze geschiedenis. Hoewel we klein begonnen zijn, hebben we ons altijd haaks willen zetten op de gebruikelijke marktstrategieën. De conventies die werden opgelegd door de bank zinden ons niet, wij wilden krediet verstrekken op een menselijke een aangename manier. Hoe onderscheiden we ons dan precies van andere kredietverstrekkers? Wel, in de eerst plaats zijn we een lokaal bedrijf. Wij bij Leemans Kredieten kiezen er bewust voor onze activiteiten niet verder uit te breiden naar andere Europese landen of daarbuiten, terwijl banken en andere kredietverstrekkers bij het idee staan te springen. Hoewel het op het eerste gezicht logisch zou lijken om naar het buitenland te kijken voor groei, zijn wij bij Leemans Kredieten bekijken dit anders. Niet alleen is Vlaanderen onze bakermat, onze veilige haven, het is ook het land dat we warm in ons hart dragen, en voor de inwoners van Vlaanderen willen wij een zo goed mogelijke service aanbieden. Precies deze service komt in het gedrang wanneer je in andere landen voet aan wal probeert te krijgen? Waarom is dat het geval? Dat ligt eraan dat grenzen nu eenmaal meer zijn dan lijntjes die je in een atlas kan opzoeken. Grenzen zijn plaatsen waarop het ene nooit heeft bestaan, en het andere doodnormaal is. Ga maar eens naar Nederland! Afhankelijk van waar je woont, hoef je helemaal niet ver rijden om onze noorderburen te bezoeken. Ze bespreken dezelfde taal, maar dat maakt ons nog niet hetzelfde volk. Ze hebben een heel andere filosofie over bouwen, over geld lenen, noem maar op. Hun huurprijzen en immobiliënprijzen zijn ook volledig anders. Ze staan op een andere manier in het leven, zijn met andere zaken bezig en denken niet op dezelfde manier als Vlamingen. En daar is helemaal niets mis mee! Maar om ons aan dit verschil aan te passen zouden we ook moeten opgeven waar Leemans Kredieten voor staat. Ieder compromis naar de markt in een ander land toe is een nadeel voor onze Vlaamse klanten. Dáárom kiezen we ervoor ons te blijven focussen op ons vaderland.
Een andere hoeksteen van ons bedrijf is eerlijke en volledige communicatie. Zoals je zeker al hebt gemerkt, is alles dat met lenen en een lening aangaan te maken heeft niet bepaald malse kost. Je bijt er zonder goed advies ongetwijfeld je tanden meer dan eens op stuk. Eens je begrijpt welke lening je precies nodig hebt, moet je nog steeds kiezen tussen alle verschillende kredietverstrekkers én het model zoeken dat het nauwste bij je aansluit. Als klap op de vuurpijl moet je ook nog uitvogelen welke manier van afbetalen het beste past. Dit is allemaal vreselijk moeilijk voor mensen die niet dagelijks met deze materie bezig zijn. Voor je het weet teken je een contract waardoor je onmogelijke sommen geld moet afbetalen, of ga je een krediet aan dat je elders 2 keer zo goedkoop had kunnen krijgen! Dit willen wij bij Leemans Kredieten koste wat het kost vermijden. Om te voorkomen dat dit bij ons gebeurt, zetten wij sterk in op communicatie naar klanten en naar potentiële klanten. Dit zie je in alles dat we doen. Denk maar aan onze simulatietool! Eens je weet welk soort krediet je nodig hebt, is dit het perfecte beginpunt als je geld wil ontlenen. Natuurlijk staan onze financieel experts ook de hele dag voor je klaar. Hoe meer informatie jij hen geeft, des te beter kunnen zij je verder helpen. Ook de manier waarop je informatie zoekt, kan aan jouw behoeften worden aangepast. Je kan Leemans Kredieten contacteren door bij ons op kantoor langs te komen, je kan ons telefonisch contacteren, je mag ook altijd een brief of een e-mail sturen. Die keuze laten we volledig aan jou over.
Tenslotte kunnen we het niet over de waarden van Leemans Kredieten hebben zonder het over onze democratische prijzen te hebben. Dit weet je natuurlijk al langer: iedereen die onze simulatietool ooit heeft gebruikt en de resultaten met de concurrentie heeft vergeleken, weet dat wij bij de scherpste tarieven van de markt zitten. Ook dit doen we voor jullie. Advies waar veel ervaring en een lange opleiding in kruipt, producten die op maat zijn gemaakt en rekening houden met jouw persoonlijke situatie en werksituatie, een aanpak die volledig gefocust is op ons eigen land, ... Al deze dingen zouden nutteloos zijn als we een te hoge prijs zouden aanrekenen. Hoe wil je er zijn voor de mensen als je het merendeel van de bevolking puur op prijs uitsluit? Dat kan natuurlijk niet! Onze vriendelijke rentevoeten zijn ook een weerspiegeling van onze bedrijfswaarden.
Ben je nog niet volledig overtuigd dat Leemans Kredieten de beste partner voor jouw krediet is? Kom dan zeker eens bij ons langs op kantoor! Ons personeel is speciaal opgeleid om je te helpen bij allerlei kredietkwesties, maar als je vragen hebt over ons bedrijf, helpen we je vanzelfsprekend ook verder. Wederzijds vertrouwen is heel belangrijk bij iedere vriendschap en bij iedere zakenrelatie, dus waarom zou het hier anders zijn?

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.