Leningen - Simulatie van je persoonlijke lening. : Leemans kredieten

Snel geld lenen: bereken je lening online

Bepaal zelf hoeveel geld je kunt lenen en bereken je kost per maand, mogelijk aan een speciaal tarief van 5,95%* om je grote plannen goedkoper te financieren

Wil je lenen? Gebruik eerst onze simulatietool

Een lening aangaan klinkt op het eerste gezicht wel een beetje eng. Al zeker als het de eerste keer is dat je een lening aangaat. Hoe kun je nu weten hoe snel je iets moet afbetalen en welke voorwaarden het beste bij jou passen? Door een lening te simuleren natuurlijk!
We gaan allemaal om andere redenen een lening aan. Aan de ene kant zijn er klanten die dringend een nieuwe wagen nodig hebben of eindelijk een eigen huisje willen kopen. Aan de andere kant helpen we ook me plezier iedereen verder die niet wil wachten om de reis van zijn dromen af te leggen, of om aan die nieuwe hobby te beginnen! Iedereen leent, en iedereen leent om andere redenen. Wat verbindt ons? We weten allemaal graag precies aan welke voorwaarden. En dat kan je thuis vanuit je zetel ontdekken, maar wij staan je met plezier bij ons op kantoor met raad en daad bij!

Hoe verschillend onze redenen om te lenen ook mogen zijn, we hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: we weten allemaal graag hoeveel we wanneer moeten afbetalen. Er zijn steeds meer mogelijkheden om dat je wil lenen af te betalen, dus is het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Onze simulatie van een lening is precies wat je nodig hebt om hier duidelijkheid in te schappen! Geef het bedrag waarvoor je een simulatie wil hier in en je krijgt met enkele snelle klikken een overzicht van je lening en de afbetalingsmogelijkheden hiervoor. Kies hierna zelf je afbetalingstermijn en je weet precies wat je iedere maand moet afdragen. Zo kun je met vertrouwen en een gerust hart geld lenen. Wens je een bestaande lening te herzien? Ook geen probleem! De deur van ons kantoor staat altijd open!
Als je graag vanop afstand wordt ondersteund, is telefoneren of mailen natuurlijk ook altijd een optie. Onze financieel adviseurs en experts helpen je zo snel en goed mogelijk.

Een kredietsimulatie voor alle doeleinden

Een lening bij Leemans Kredieten is meer dan geld in de hand gedrukt krijgen. Leemans Kredieten staat voor een persoonlijke aanpak, net als een eerlijke en open bespreking van de mogelijkheden. Verder biedt Leemans Kredieten je de goedkoopste rente. Niet overtuigd? Kijk gerust even rond op de markt, en je zal merken dat onze prijzen zeer scherp zijn. Als je een lopende lening hebt en je wil deze bespreken of laten simuleren, zijn we er ook voor je, niet enkel met een luisterend oor, maar ook met oplossingen om deze zaak concreet aan te pakken.
Er zijn talloze redenen om een geld te lenen. Enkele klassiekers zijn grote aankopen als een nieuwe of tweedehandse wagen, de aankoop van een woonst, een grootschalige renovatie. Wist je dat Leemans Kredieten voor vele soorten manieren om te lenen, en ook aparte formules heeft die op maat gemaakt zijn voor jouw behoeften? Kijk zeker even naar ons assortiment! Indien je een andere reden hebt om een lening aan te gaan, niet getreurd, wij bieden ook algemene kredieten aan die voor allerlei doeleinden kunnen worden gebruikt. Leemans Kredieten is er voor je, of je nu een cruise wil doen, een wereldreis wil maken met een huurwagen, je huis een make-over wilt geven of eindelijk eens wilt beginnen als dronepiloot. Je mogelijkheden zijn onbegrensd, en wij helpen je graag op weg.

Maar wat houdt dat nu precies in, zo'n lening? Wel, het concept is simpel. Je leent een som geld uit en betaalt hiervan op vaste momenten, 1 keer per maand, een deel terug. Bovenop het deel dat je terugbetaalt wordt nog intrest gerekend. Eens de volledige som is afbetaald, hoef je ook geen intrest meer te betalen. Zo werkt een standaard krediet.
De duurtijd van een krediet kan ook sterk verschillen. Hoewel het zeker waar is dat kleinere kredieten minder lange looptijden hebben, hoeft dit helemaal niet waar te zijn. De een wil zo snel mogelijk schuldvrij zijn en betaalt iedere maand grote bedragen af. De ander doet het liever rustig aan en betaalt heel weinig per maand. Hij doet er dan wel langer over om zijn krediet volledig af te betalen, maar dat is niet erg, want hij geniet van de zekerheid dat hij het met kleine stapjes doet. Niet iedereen heeft de zekerheid dat hij iedere maand veel kan afbetalen. Bij Leemans Kredieten hoef je ook niet binnen de kortste keren alles terugbetaald te hebben. De klant betaalt, dus de klant bepaalt het tempo. Natuurlijk hoeven we niet enkel naar de twee uiteinden te kijken. Heel veel mensen kiezen voor de gulden middenweg: ze betalen een aardige som per maand terug, maar beperken hun risico door geen te korte duurtijd te hanteren.
Bij Leemans Kredieten geef jij de maat aan. Onze leensimulatie biedt verschillende mogelijkheden tot afbetalingen, en zelfs voor kleinere bedragen kun je kiezen voor een langere looptijd. Zo blijf jij de baas over je eigen portemonnee. Het simuleren van je krediet duurt niet lang en helpt je gegarandeerd verder!

Wil je graag op rondreis in Azië? Eindelijk eens naar de Verenigde Staten? De savannes van Afrika verkennen en op safari gaan? Of leven als God in Frankrijk? Bij Leemans Kredieten kun je voor allerlei doeleinden een lening krijgen, óók voor je droomreis!

Een droomreis, wie heeft dat nu niet? Rondreizen met de rugzak, je geboorteplaats bezoeken, naar de Noordpool, alle wereldwonderen zien, te voet of met de fiets honderden, duizenden kilometers afleggen, ... Vraag 20 mensen wat hun droomreis en je krijgt 20 antwoorden. Achterliggend weten we allemaal ook dat er op droomreizen een vervaldag staat. Hoe jonger je bent, hoe makkelijker het is je dromen achterna te jagen. Zeker de wildere ideeën zijn steeds moeilijker uit te voeren naarmate je meer verplichtingen en structuur hebt. Daarom is timing alles. Helaas zijn de meeste droomreizen niet gratis. Los van de kosten is er voor de langdurige reizigers onder ons verlof zonder wedde of zelfs een loopbaanonderbreking aan gekoppeld. Dit zou je dromen natuurlijk niet in de weg moeten staan, maar daar is geld ook een obstakel. Precies daarom hebben wij ook kredieten voor de globetrotters onder jullie. Kijk zeker eens naar onze mogelijkheden en bereken je tarief! Bepaal zelf hoe snel je kunt terugbetalen, zo voorkom je dat je te veel per maand moet ophoesten. Net als op je reis geef jij zelf het tempo aan! Zo kun je met een gerust hart op vakantie, en daar dient reizen toch voor? Heb je na verloop van tijd toch moeite met de afbetalingen bijhouden of wil je sneller afbetalen? Kom dan zeker eens naar op kantoor of bel ons op, dan helpen we je graag verder.

Wil je je bestaande woonst renoveren, een pand aankopen om zelf in te wonen of te verhuren, heb je zelf een baksteen in de maag, of wil je in het buitenland iets kopen en ineens daarheen verhuizen? Leemans Kredieten bouwt met zijn leningsmogelijkheden op maat mee aan uw toekomst.

Je kent het wel: je klusjes die al jaren op de plank liggen worden steeds talrijker. Nu moet je niet alleen de inkomhal opnieuw schilderen, maar de elektriciteit is ook aan vervanging toe, je boiler maakt meer lawaai dan warm water en de nieuwe isolatienormen moet je ook bijhouden. Heb je er al eens aan gedacht al die werkjes te combineren in één grote renovatie? Eén keer de handen uit de mouwen, met wat hulp stevig doorwerken, en daarna genieten in een huis dat als nieuw aanvoelt. Bij renovatie geldt ook: hoe langer je wacht, hoe erger het wordt. Ons bouwkundig advies: liever vandaag dan morgen! Bekijk zeker eens ons aantrekkelijk leenplan voor renovaties, en sta versteld van onze scherpe tarieven! Niet vergeten: je kan naar je goeddunken je eigen looptijd bepalen, zodat je nog kunt genieten van je opgefriste woonst zonder je blauw te betalen!
Je wilt je oude nest verlaten en nieuwe oorden opzoeken, alleen of met je partner of gezin? Of je slaat voor het eerst je vleugels uit en hebt ervoor gekozen zeer scherp tarief! Kom gerust eens langs op kantoor, bel ons even of stuur een mailtje! Wil je zo snel mogelijk weten wat het zou kosten en wat je mogelijkheden zijn? Doe dan de online leensimulatie en ontdek hoe jij je dromen kan waarmaken! Leen op 10 jaar, 30 jaar, of alles daartussen. Jij geeft het tempo aan!
Belangrijk: voor opbrengstpanden hebben we ook een eigen, speciale formule. Dus als je iets wil kopen, maar je wil er (nog) niet in wonen, laat het ons dan zeker weten! Moet het pand in kwestie nog even worden opgefrist voor je het verhuurt of doorverkoopt? Contacteer dan zeker één van onze kredietadviseurs!
Misschien droom je ervan zelf een huis te bouwen? Er is niets mooier dan een nestje bouwen zoals jij het wil zien, maar dat kost wél bloed, zweet, tranen, én geld. Onze kredietadviseurs zijn niet de beste bouwvakkers, maar ze kijken met plezier samen met jou welk bouwkrediet het beste bij jouw noden past. Bij grote bouwprojecten kunnen kosten wel eens afwijken van de planning.
Soms vallen ze goedkoper uit, maar het kan ook gebeuren dat de kosten oplopen. Bij ons lenen is heel flexibel! Dus als je je krediet wil vroeger afbetalen of je krediet wil aanpassen om te extra kosten te accommoderen, laat het ons dan zeker weten. Eén ding kunnen we je alvast vertellen: Op Leemans Kredieten kun je bouwen! Eens je woonst gerenoveerd, aangekocht, gebouwd, of opgefrist is, is het tijd om de volgende vraag te stellen: ben ik wel goed verzekerd? Wist je dat je bij Leemans Kredieten niet enkel leningen kunt aangaan, maar ook verzekeringen voor brand en aanverwante gevaren kan vinden? Een goede verzekering is cruciaal, niet enkel als verhuurder of eigenaar/bewoner, maar ook als huurder! Veel verhuurders vragen namelijk dat huurders hun "huurgevaar" oftewel huurdersaansprakelijkheid verzekeren. Verder is het als huurder of eigenaar zeker nuttig om de inhoud van het huis te verzekeren. Bespreek zeker de mogelijke formules eens met onze adviseurs.

Zit je veel op de baan voor je werk, is de huidige sportwagen toch nét de klein na die gezinsuitbreiding of wil je gaan rondtrekken in een echte mobilhome? Leemans Kredieten heeft het juiste model voor jou!

Mensen veranderen, en hun auto's veranderen mee. Wie als wilde twintiger een sportwagen of blitse motor koopt, merkt meer dan eens dat deze vervoersmiddelen minder praktisch zijn na een gezinsuitbreiding. De gezinswagen heeft zijn nut ook voorbijgestreefd eens de kinderen het huis uit zijn. In andere gevallen is de auto ook gewoon op. Genoeg mensen die met een bang hartje opstaan als ze met de wagen naar het werk moeten; "Zal hij vandaag starten?", "Waar liggen die startkabels ook weer?", "Hé, de verwarming is weer stuk...", "Hoezo, mijn olie is alweer bijna op!?". Eens alle trucjes en foefjes om de auto te laten draaien zijn uitgeput, is het toch maar tijd om eens aan een nieuwe of bijna nieuwe wagen te denken. Meer van hetzelfde, maar dan een nieuwer model, kan altijd. Misschien wil je jezelf wel eens verwennen en een klasse hoger gaan. Als je iedere dag in de file staat, mag je per slot van rekening ook goed zitten! Wat je keuze ook is, Leemans Kredieten helpt je graag met hun speciale kredieten voor nieuwe en bijna nieuwe wagens.
Heb je besloten huis en haard achter je te laten en van je oude dag te genieten door rond te reizen in een mobilhome? Of ben je nog lang niet pensioengerechtigd, maar wil je als digitale nomade door het leven gaan en werken waar je maar wil? Overweeg dan zeker eens je persoonlijk mobilhomekrediet te laten berekenen! Wij bij Leemans Kredieten hebben hiervoor een speciale formule ontwikkeld waarmee je goed kunt bepalen hoeveel je per maand afbetaalt terwijl je warmere, zonnigere, en mooiere oorden opzoekt. Met alle tijd van de wereld, of scheurend over de snelweg? Jij bepaalt je snelheid, zowel op de baan als voor je afbetaling!
Eens je je perfecte wagen hebt gekocht, mag je één ding zeker niet vergeten, en dat is een autoverzekering! Zonder de juiste papieren kom je namelijk aardig in de problemen bij een controle, en al helemaal bij een ongeval. Deze verzekering is namelijk wettelijk verplicht! Gelukkig biedt Leemans Kredieten de perfecte oplossing: een autoverzekering die is aangepast naar jouw wensen en behoeften. Zitten er vaak andere mensen achter het stuur van je voertuig? Is dit vooral familie, of zijn het vrienden? Misschien laat je zoon- of dochterlief ermee rijden met een voorlopig rijbewijs? Rijd je vaak in het buitenland? Hoeveel kilometer legt het voertuig ieder jaar af? Dit zijn allemaal vragen die belangrijk kunnen zijn voor je autoverzekering. Praat er eens over met onze experts. Stuur een mailtje, bel ons, of kom gewoon eens bij ons op kantoor! De deur staat altijd open voor vrijblijvend advies!

Als kredietverstrekkers weten wij dat geen twee mensen die lenen dezelfde zijn. Daarom bieden wij niet alleen kredieten in alle soorten en maten aan. Onze leensimulator kan je hier ook verder helpen. Wij bij Leemans Kredieten hebben nog alternatieven voor jou! We bekijken enkele specifieke producten in vogelvlucht.

Bij Leemans Kredieten zijn we niet enkel trots op onze scherpe tarieven. Ons uitgebreid gamma aan producten maakt het voor ons ook mogelijk om ook oplossingen aan te bieden die perfect bij jouw behoeften aansluiten. Bij ons kun je lenen voor een nieuwe of bijna nieuwe wagen, een renovatie, een verhuis, een vakantie, noem maar op. We bieden je zelfs de mogelijkheid om al je openstaande kredieten aan een goedkoop tarief bij ons te bundelen met ons All-in plan. Ze verlies je nooit iets uit het oog.
Eén product waarover we het nog niet hebben gehad is ons Feest-plan. Dit product is perfect voor mensen die ten volle willen genieten van de speciaalste momenten uit hun leven. Hoe vaak hoor je niet dat mensen wachten met een huwelijk omdat de bruiloft nu eenmaal een dure zaak kan zijn? Of erger nog, sommige mensen trouwen niet, of besparen fors op hun ceremonie omdat ze op dat ogenblik geen spaarpotje voor het droomfeest dat ze verdienen opzij hebben staan. Precies voor deze mensen is ons Feest-plan perfect. Wacht niet met trouwen en maak gebruik van ons voordelig tarief en uitgebreide afbetalingsmogelijkheden!
Natuurlijk is ons Feest-plan ook een perfecte oplossingen voor andere belangrijke momenten in uw leven. Denk maar een babyshower, een eerste of een plechtige communie, of een jubileum! Of een afscheidsfeestje, het is natuurlijk heel moeilijk om daar lang op voorhand voor te sparen! Voor begrafenissen en uitvaarten hebben we ook een product, hiervoor raden we je aan uitvaartverzekering bij ons te nemen. Samen met onze partner DELA bieden wij je een sterk product waarmee je de nabestaanden een waardig afscheid kunt bieden. En als geen van onze producten precies overeenkomt met jouw behoefte, ebben we nog altijd het Budget-plan Leemans: een persoonlijke lening waarmee je je individuele behoeften die buiten onze vaste categorieën vallen perfect kunt vervullen. Of je reden om krediet te vragen nu alledaags of net heel speciaal is, of het nu is voor een huis, een auto, een droomreis, een nieuwe zaak, een feest om van je leven niet meer te vergeten, wat je reden ook is, bij Leemans Kredieten helpen we je graag verder!

Zoals je kunt zien, zijn de mogelijkheden talrijk. Wij bij Leemans Kredieten bieden al vanaf 500 euro leningen aan. Nu weren wij natuurlijk ook dat dit heel veel informatie kan zijn om te doorspitten. Er bestaat ongetwijfeld een krediet met jouw naam op, maar het product vinden dat perfect bij jou past, is best moeilijk. Daarom hebben wij ook een team van financieel experts en adviseurs dat je graag verder helpt! Kom dus zeker eens bij ons langs op kantoor! Natuurlijk mag je ook altijd bellen of schrijven.

Nog vragen over lenen?
De wereld van banken, krediet en verzekeringen kan soms heel intimiderend overkomen. Of je nu jong of oud bent, het is voor mensen die er niet iedere dag mee bezig zijn heel onoverzichtelijk. Wij doen er dan ook alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Enkelen willen niet veel meer dan een leensimulatie, maar veel klanten zoeken meer begeleiding. Weet dat wij paraat staan om je zo goed mogelijk verder te helpen. Het is per slot van rekening heel belangrijk dat iemand je in deze wereld de weg kan wijzen. Wij weten dat onze producten goed zijn, maar het is veel beter als jij dat ook weet. Dus heb je vragen over krediet, over verzekeringen, over duurtijden en rentevoeten, kom dan zeker eens bij ons langs. Heb je diepgaander advies nodig rond een openstaande schuld die je wil herfinancieren of sta je op de zwarte lijst? Het herwerken van openstaande schulden is iets dat we met plezier met jou bespreken, en onder specifieke voorwaarden kunnen wij onze producten ook aanbieden aan mensen op de zwarte lijst. De deur staat bij ons altijd open voor advies, en we helpen je graag verder!

De waarden en normen van een bedrijf als Leemans Kredieten: op deze punten onderscheiden wij ons als kredietverstrekker van de competitie. Hoe is een lening bij ons anders dan een lening bij de competitie?
Leemans Kredieten is sinds 1985 een onafhankelijk kredietmakelaar. Zo hebben we bijna 40 jaar ervaring en zijn we optimaal voorbereid op al uw vragen of wensen. Wij bij Leemans Kredieten geloven in een aanpak waarbij de klant centraal staat. Het aanbieden van kredietoplossingen strekt zich veel verder dan een hoop cijfertjes bij elkaar optellen en kijken hoe je als bank je winst maximaliseert. Een goede kredietinstelling kijkt in de eerste plaats niet naar het maximaliseren van winst of omzet, maar naar de behoeften van de klant. Deze zouden centraal moeten staan! Bij Leemans Kredieten is dit een idee dat we hoog in het vaandel dragen. We leggen hieronder even voor jou uit hoe we dit precies doen.

Leemans Kredieten biedt in België leningen aan zoals geen ander. Een lening bij ons is anders dan andere leningen, want het is er een voor jou

Leemans Kredieten is al vele jaren actief op de kredietmarkt, maar heeft het basisconcept nooit uit het oog verloren: de klant is de spilfiguur in dit hele verhaal. Wij bij Leemans Kredieten doen er dan ook alles aan, en we hebben er vroeger ook alles aan gedaan, om dit concept in ere te houden. Zo focust Leemans Kredieten zich nagenoeg uitsluitend op de Belgische markt. Mensen komen naar ons met de vraag om geld te lenen om specifieke behoeften te vervullen. Deze behoeften kunnen van land tot land enorm verschillen. En dan hebben we het nog niet eens over het andere juridische kader of de verschillen in de wetgeving gehad! Veel kredietverstrekkers proberen het onderste uit de kan te halen door in zo veel mogelijk landen actief te zijn, maar wij begrijpen dat dit niet de juiste oplossing is. Om onze klanten optimaal te kunnen helpen, kiezen wij er bewust voor ons bezig te houden met de markt die ons het nauwst aan het hart ligt, en dat is ons vaderland! Precies daarom kunnen wij producten aanbieden van Belgen voor Belgen, en dat zie je!
Natuurlijk hebben we meer troeven dan het loutere feit dat we een "lokale producent" zijn. Wij bij Leemans Kredieten zijn voorvechter van de afbetaling op lange termijn. Zoals je ongetwijfeld weet, geven wij onze klanten alle ruimte die ze nodig hebben om zelf te bepalen hoe ze hun afbetalingen voor het geld dat ze lenen wensen te regelen. Wil je aan sneltreintempo je schulden aflossen zodat er niet te lang bij stil moet staan, en vind je het niet erg om daarvoor iedere maand hoge sommen te betalen? Dan is dat geen probleem en leggen wij je geen duimbreed in de weg. Ons advies voor bijna alle gevallen luidt echter: langzaam maar zeker, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Tot onze spijt gebeurt het maar al te vaak dat mensen zich verslikken aan te grote sommen geld die iedere maand moeten worden afbetaald. Hoogmoed komt voor de val, sommigen denken wel eens onterecht dat ze een tempo dat hen absoluut geen marge biedt lang kunnen volhouden. Onze ervaring bewijst spijtig genoeg het tegendeel, en we zouden geen klantgerichte kredietverstrekker zijn als we er geen erezaak van zouden maken om dit duidelijk aan al onze klanten en potentiële klanten te laten weten. Daarmee zijn we aanbeland bij ons derde en laatste punt in deze uiteenzetting: onze klantgerichtheid door eerlijke, respectvolle en volledige communicatie.
Het klinkt misschien niet meer dan logisch, maar een vlotte, volledige en duidelijke communicatie tussen de kredietverstrekker en de klant is zeker geen garantie. Hiervoor kijken we niet enkel naar de kredietverstrekker zelf, maar ook naar de (potentiële) klant. Wij sporen onze klanten graag aan om open te praten over hun problemen en onzekerheden, en, als ze geld willen ontlenen, vragen we ook steevast zo veel mogelijk informatie mee te geven, zodat wij een zo goed mogelijk oplossing kunnen aanbieden en zij met een gerust hart kunnen lenen. De kredietverstrekker of bank speelt bij een goede communicatie natuurlijk een minstens even grote rol. Sinds de economische crisis in 2008 zijn er enkele hervormingen doorgevoerd die ervoor zorgen dat banken niet zomaar geld kunnen uitlenen aan geïnteresseerden aan tarieven die absoluut niet haalbaar zouden zijn. Wij bij Leemans Kredieten hebben ons systeem niet echt moeten aanpassen, omdat we er altijd al een open communicatie met onze klanten op nahielden. Hoe meer onze klanten ons vertellen, hoe beter we onze producten op hun behoeften kunnen afstemmen. Een win-win, dus, en zo zou geld lenen altijd moeten zijn.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn open

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Leemans kredieten behandelt je kredietaanvraag in zijn hoedanigheid van kredietmakelaar en zoekt bij verschillende kredietgevers naar een oplossing voor jouw specifieke vraag. De kredietgevers hanteren allemaal hun eigen tariefplannen en Leemans kredieten zet zich in om voor jouw dossier het correcte tarief te vinden. Bovenstaande berekening is dan ook slechts indicatief en een voorbereiding op je dossier. Het effectieve tarief van een eventuele aanvaarde lening, wordt zo snel mogelijk aan je bezorgd in het Europese standaarddocument (SECCI).

  Let op, geld lenen kost ook geld.