berekenen-hypotheek : Leemans kredieten

Berekenen hypotheek

Bij Leemans Kredieten kan je zelf je hypotheek online berekenen tegen de meest voordelijke tarieven op maat.

Berekenen hypotheek

Veel mensen hebben een waslijst aan vragen wanneer ze een hypotheek willen aangaan. Hoeveel kunnen wij lenen? Hoe kunnen we een hypotheek berekenen? Kunnen we geld bijlenen om verbouwingen te doen? Is het risicovol om een hypotheek aan te gaan? Hoeveel moeten we elke maand betalen? Over hoeveel jaar kunnen we lenen? Wat is een schuldsaldoverzekering en welke voordelen brengt dat met zich mee? Kan ik zelf een hypotheek berekenen? Bij Leemans Kredieten krijg je duidelijke antwoorden op al je vragen in verband met hypotheken, leningen of berekenen van je hypotheek.

Hypotheek huis: het goedkoopste woonkrediet

Iedereen droomt van een eigen stek met een leuke tuin. Daarvoor zal je hoogstwaarschijnlijk een lening moeten aangaan, want de aanschaf van een nieuwe woning is een zware uitgave. Wij zullen je bijstaan in al uw vragen die je hebt betreft de hypotheek voor uw huis. Dat wil zeggen: over de aankoop van de woning, de notariskosten, de renovatiekosten en nog veel meer.

Rentetarieven hypotheek

Voor iedereen is er een hypotheek met rentetarieven op maat. Een hypotheek van 5 jaar tot meer dan 30 jaar is mogelijk. Je kan zowel lenen aan een vaste rentevoet als aan een variabele rentevoet. Voor een hypotheek met een variabele rentevoet zal je voor jouw huis initieel goedkoper lenen, maar het is mogelijk dat je na enkele jaren, 3 of 5 jaar (zoals je zelf bepaalt) meer of minder betaalt. Een hypotheek aan vaste rentevoet is duurder, maar je weet wel exact hoeveel je zal afleggen.

Eenvoudig hypotheek berekenen

Jouw hypotheek berekenen is snel en gemakkelijk. Kom langs bij Leemans Kredieten of vul de online kredietaanvraag in. Wij zoeken dan voor jou de meest passende hypotheek.

Hypotheek met de juiste verzekeringen

Vul uw hypotheek aan met de juiste verzekeringen. Zo is jouw huis steevast beschermd tegen brand, storm, natuurrampen, waterschade, stookolieschade, elektrische risico’s, glasbraak, diefstal en nog veel meer. Lees meer over verzekeringen op onze website!

Je hebt een vraag?

Hieronder kan je in ons kleine formuliertje je vraag stellen, we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.