Hypotheken

Laat uw hypotheek berekenen bij mevrouw Leemans in Deurne bij Antwerpen. De beste service voor een hypotheek lening

Hypotheken

Laat uw hypotheek berekenen bij mevrouw Leemans in Deurne bij Antwerpen. De beste service voor een hypotheek lening

Profiteer van onze voordelige hypotheek tarieven

Wij bieden je een groot gamma aan keuzemogelijkheden. Voor iedereen is er een lening op maat!

Kom een keer bij ons langs of maak een berekening online! Tevreden? Je kan na het berekenen meteen een aanvraagformulier verzenden. één van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een eigen huis - zelfs zonder 1 euro in handen

Betaal niet langer huishuur !

Want bijna iedereen kan eigenaar worden en zelfs zonder 1 cent in handen, dankzij een hypotheek van Mevrouw Leemans.

Je hebt een baksteen in je maag en een pak vragen in je hoofd.

Vraagt de verkoper niet te veel ? Hoeveel kunnen wij lenen ? Hoe zit het met de notariskosten en kunnen ze mee geleend worden of moeten we die zelf in handen hebben ? Kunnen wij ook ineens geld bijlenen om verbouwingen te doen ?En kunnen we dat dan zelf doen en materiaal gaan kopen bij de doe-het-zelf zaak ?Hoeveel gaan we betalen per maand ? Lenen we goedkoop ?Over hoeveel jaar gaan we lenen ? Wat zijn de mogelijkheden ? Wat is voor ons het meest aangewezen ?Gaan we lenen met een vaste rentevoet - dit is : we betalen de ganse duurtijd steeds hetzelfde bedrag per maand ?Of is het een rentevoet die bijvoorbeeld elke 3 of 5 jaar wordt herzien – of eerst 10 jaar vast is, en daarna om de 5 jaar wordt herzien ?Wat is een schuldsaldoverzekering en welke voordelen geeft me dat ? Gaan we dan minder belastingen betalen ?Krijgen we van de leningsmaatschappij, bij de aanvaarding, een brief waar duidelijk op vermeld staat hoeveel we lenen en wat we betalen - aan welke rentevoet, en of het vast of variabel is ?...

Zelf je hypotheek berekenen?

Je kan via onze site héél gemakkelijk zelf al een berekening maken voor de aankoop van je huis of appartement. Je kiest in onze overzichtspagina jouw plan op maat en maakt een simulatie van je hypotheek door het bedrag in te vullen dat je wil lenen en op bereken te klikken.

Je krijgt onmiddelijk als resultaat van je simulatie een lijst met duurtijden en maandelijkse aflossingen. Na het berekenen van je hypotheek kan je zo jouw keuze maken en een aanvraagformulier invullen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij laten meteen weten hoe haalbaar je project is en begeleiden je van A tot Z!

Geen zorgen !

Onder de vleugels van Leemans koopt U Uw droomhuisje- of flatje zonder geldzorgen en met een goede begeleiding van begin tot einde.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Onze openingsuren

  Wij zijn open

  Maandag

  09:00 tot 20:00

  Dinsdag

  09:00 tot 20:00

  Woensdag

  09:00 tot 20:00

  Donderdag

  09:00 tot 20:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Zaterdag

  10:00 tot 13:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld