een-hypotheek-bij-leemans : Leemans kredieten

Hypotheken

Laat uw hypotheek berekenen bij mevrouw Leemans in Deurne bij Antwerpen. De beste service voor een hypotheek lening

Profiteer van onze voordelige hypotheek tarieven

Wij bieden je een groot gamma aan keuzemogelijkheden. Voor iedereen is er een lening op maat!

Kom een keer bij ons langs of maak een berekening online! Tevreden? Je kan na het berekenen meteen een aanvraagformulier verzenden. één van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je hebt een baksteen in je maag en een pak vragen in je hoofd.

Vraagt de verkoper niet te veel? Hoeveel kunnen wij lenen? Hoe zit het met de notariskosten en kunnen ze mee geleend worden of moeten we die zelf in handen hebben?  Kunnen wij ook ineens geld bijlenen om verbouwingen te doen? En kunnen we dat dan zelf doen en materiaal gaan kopen bij de doe-het-zelf zaak? Hoeveel gaan we betalen per maand? Lenen we goedkoop? Over hoeveel jaar gaan we lenen? Wat zijn de mogelijkheden? Wat is voor ons het meest aangewezen? Gaan we lenen met een vaste rentevoet - dit is : we betalen de ganse duurtijd steeds hetzelfde bedrag per maand? Of is het een rentevoet die bijvoorbeeld elke 3 of 5 jaar wordt herzien – of eerst 10 jaar vast is, en daarna om de 5 jaar wordt herzien? Wat is een schuldsaldoverzekering en welke voordelen geeft me dat? Gaan we dan minder belastingen betalen? Krijgen we van de leningsmaatschappij, bij de aanvaarding, een brief waar duidelijk op vermeld staat hoeveel we lenen en wat we betalen - aan welke rentevoet, en of het vast of variabel is?...

Je kan via onze site heel gemakkelijk zelf al een berekening maken voor de aankoop van je huis of appartement. Je kiest jouw plan op maat en maakt een simulatie van je hypotheek door het bedrag in te vullen dat je wil lenen en op bekijk de tarieven te klikken.

Je krijgt onmiddellijk als resultaat van je simulatie een lijst met duurtijden en maandelijkse aflossingen. Na het berekenen van je hypotheek kan je zo jouw keuze maken en een aanvraagformulier invullen. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kan ook hieronder een kleiner formulier invullen, en zo je vraag stellen.

Wij laten meteen weten hoe haalbaar je project is en begeleiden je van A tot Z!

Ik heb een vraag!

Hieronder kan je in ons kleine formuliertje je vraag stellen, we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.