Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Het Leemans Reno-plan**

Bereken zelf de prijs van je Reno-plan**

Verbouwen, renoveren en klussen kan voordelig met Leemans!
Verbouwen, renoveren en klussen kan voordelig met Leemans!

We hebben interessante tarieven !
Je hebt zin om te klussen en je wil er goedkoop voor lenen. Je wil bijvoorbeeld een nieuwe keuken of veranda maar moet wel een stuk lenen. Bereken snel zelf het tarief van jouw Reno-plan** op onze berekeningpagina. Je klikt hier en komt op de pagina met al onze speciale tariefplannen voor een lening. Je kiest dan eerst voor het juist plan, het Reno-plan** in dit geval, je voert in welk bedrag je wil lenen en je klikt op berekenen. Automatisch krijg je voor alle duurtijden tussen 12 maanen en 84 maanden het toepasselijke JKP* en de debetrentevoet te zien. Snel en duidelijk!

Nu direct aanvragen !
Waarom wachten ? Doe nu je kredietaanvraag door te klikken op de button 'naar kredietaanvraag'. Je komt in een lijst met vragen rond je identiteit, werksituatie, inkomsten en uitgaven en lopende kredieten. Je kan ook een opmerking meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld kan je de gegevens versturen en verwerken we zo snel mogelijk je aanvraag. Normaal hebben we binnen de 24 uur het antwoord voor je krediet klaar.

Liever op kantoor
Maar misschien wil je liever bij ons op kantoor over onze voordelige voorwaarden komen praten. Dat kan natuurlijk ook! Een lening op afbetaling aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Ook als je wil spreken over centraliseren van kredieten. De deur staat ook altijd open voor een gesprek over een kredietaanvraag. Wij werken steeds zonder afspraak tijdens onze ruime openingsuren!

Representatief voorbeeld

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 2,75% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 2,75%), voor een **lening op afbetaling van 10001 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 178,44 euro
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
JKP van toepassing vanaf 01/02/2017.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld