Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Het Leemans feestplan**

Simuleer zelf de prijs van je feestplan**!

Een groot feest met het Feestplan!

Een huwelijk, een communiefeest of een groot verjaardagsfeest? Het zijn speciale momenten die we koesteren en waaraan we achterraf met veel plezier aan terugdenken. Bij de organisatie van zulke feesten komt heel wat kijken en uiteraard moet alles tot in de puntjes in orde zijn. Als je de kosten voor een geslaagd feest optelt, kom je al snel aan een aanzienlijk geldbedrag. Maar panikeer niet, ook hier snelt Leemans te hulp. Met ons Feestplan** bieden we de geschikte lening aan om memorabele feestjes op poten te zetten.

De kosten van je lening kan je snel en gemakkelijk online berekenen. Op onze pagina met onze verschillende tariefplannen kies je 'feestplan**'. Je kan zeer simpel je lening berekenen. Volg gewoon de volgende, simpele stappen:

  1. Ga naar onze tariefplannen pagina en kies voor 'Feestplan**'.
  2. Geef het bedrag op dat je wil lenen en druk op berekenen.
  3. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* en de debetrentevoet te zien.

Snel en duidelijk dus!

Goedkope lening voor een feest

Een lening aanvragen? Mevrouw Leemans is je perfecte partner in crime. Voor elk krediet hebben we een plan op maat. En voor speciale plannen hebben we ook een speciale prijs. Met ons feestplan** financier je elk feest aan een goedkoper tarief. Ontdek het zelf en doe snel een simulatie op onze site. Je kan gemakkelijk de afbetalingstermijn en de rentevoet berekenen. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* en de debetrentevoet te zien, zodat je precies weet waaraan je je kan verwachten. We helpen je ook met veel plezier verder via telefoon, via fax of op ons kantoor in Deurne. Lenen voor een feest? Bij ons zit je gebeiteld voor een uiterst goedkope financiering en een snelle en discrete service.

 

Bereken hoeveel je kan lenen voor een echt knalfeest!

Een voordelig feestkrediet

Neem contact met ons op om samen uit te zoeken welke lening het best bij je past. Onze kredietexpertsvoordelig feestkrediet. Bij ons swingt niet alleen het feest, maar ook het krediet!

 

Representatief voorbeeld

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 9,49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 9,49%), voor een **lening op afbetaling van 7501 euro met een looptijd van 48 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 187,02 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 8.976,96 euro.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 10,95% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 10,95%), voor een **lening op afbetaling van 2501 euro met een looptijd van 30 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 95,07 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 2.852,10 euro.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 14,95% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 14,95%), voor een **lening op afbetaling van 1250 euro met een looptijd van 24 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 60,02 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 1.440,48 euro.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
JKP van toepassing vanaf 01/12/2015.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld