Minder per maand

Betaal minder per maand ! Spreid je leningen over een langere termijn, betaal minder per maand en je budget blijft in evenwicht !

Spreid je leningen over een langere termijn

En betaal minder per maand

Ben jij er ook in gelopen ? Je lening zo kort mogelijk genomen want dan ging je in totaal minder betalen ... Ondertussen heb je het wel moeilijk om die hoge afbetaling elke maand af te lossen, want alles liep even niet zoals je op voorhand had gedacht.
Ach, we hebben het al zo veel keer zien gebeuren ! Geloof de "goede" raad niet die zegt dat je een lening zo snel mogelijk moet afboksen. Iedereen krijgt wel eens een onverwachte rekening op zijn bord, en dan moet je zorgen dat je niet met je rug tegen de muur staat !

Mevrouw Leemans geeft je de goede raad : spreid je leningen op een lange termijn.

Je profiteert van het voordeel van een lagere maandelijkse aflossing, gedurende een langere periode. Hoewel het in totaal meer kost, betaal je een pak minder per maand en heb je budget over zodat je niet met je rug tegen de muur staat als je een rekening binnenkrijgt.

En vervroegd je lening afkopen kan altijd en is veel goedkoper dan vroeger ! Vraag uitleg en je zal zien dat dit de beste weg is.

Laat ons het even berekenen

Bezorg ons je gegevens via het aanvraagformulier en we en wij berekenen hoeveel je minder per maand betaalt met je gespreide lening.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Peter

  " Dank u om mij te helpen met mijn kleine lening destijds voor mijn verhuis. Ik had niet genoeg kapitaal en handicapuitkering. Het liet me toe om te studeren en zo en mijn verhuis af te ronden en zaken in orde te stellen. Ik hou alvast uw contact. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld