Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Bereken je hypothecaire lening online!

Voor je eigen huis: een hypothecaire lening tegen de beste voorwaarden

Een nieuw huis of appartement kopen is geen alledaagse bezigheid. Er komt veel bij kijken: onderhandelen over de prijs, de verkoopovereenkomst tekenen, informatie zoeken over de beste leningen, verschillende rentevoeten vergelijken, de keuze van de duurtijd, notariskosten, verzekeringen enzovoort.
Je staat er niet alleen voor! Vraag een lening aan bij Leemans en krijg de perfecte begeleiding van A tot Z.


Bereken zelf je hypotheek

Sluit een woonkrediet af bij Mevrouw Leemans

Bij Leemans Kredieten kies je de woonlening die het best bij je past voor het bedrag van je keuze. Je kunt er zelfs terecht voor een totaalpakket: de aankoop van je woning, de notaris- en registratiekosten, de leningskosten en zelfs mogelijke renovatiekosten.

Klik hier en bereken online het bedrag en de aflossing van je woningkrediet.

Als je leent bij Leemans Kredieten krijg je een hypothecaire lening op maat. Je kunt je eigen spaargeld gebruiken om een deel van de aankoopprijs te financieren, dan kies je voor een hypotheek 90%. Je kunt ook het hele bedrag lenen, met een hypotheek 100%. En zelfs zonder één cent in handen kun je bij ons terecht voor een hypotheek 125%, waarbij je ook de notariskosten financiert. En ook voor een hypotheeklening om je huis te renoveren zit je goed bij Leemans Kredieten. Voor jou zoeken we het goedkoopste tarief dat van toepassing is op jouw situatie. Dat kunnen wij je garanderen omdat we met bijna alle Belgische kredietmaatschappijen samenwerken.


Vraag je hypotheek aan

Sluit een woonkrediet af bij Mevrouw Leemans

Leemans Kredieten zorgt voor een krediet dat het best bij je past voor het bedrag van je keuze. Je kan zelfs kiezen voor een totaalpakket: de aankoop van uw woning, de notaris- en registratiekosten, de leningskosten en zelfs mogelijke renovatiekosten. Alles erop en eraan dus.

Duidelijke uitleg over je hypothecaire lening

Het is belangrijk dat je van alles op de hoogte bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarom krijg je van Leemans Kredieten vooraf alle informatie die je nodig hebt om een hypothecaire lening te kiezen die perfect bij je past. Zo kun je zonder zorgen genieten van je nieuwe woning, de hele aflossingstermijn lang. We leggen je ook uit hoe je de betaalde intresten en het kapitaal van de lening van je belastingen kunt aftrekken.


Simuleer je woonlening

Bereken je hypotheek zelf

Via onze site kun je héél gemakkelijk zelf berekenen wat je lening voor de aankoop van je huis of appartement kost. Kies in onze overzichtspagina jouw plan op maat en maak een simulatie van je hypotheek door het bedrag in te vullen dat je wilt lenen. Klik daarna op "Bereken" en je krijgt onmiddellijk als resultaat van je simulatie een lijst met duurtijden en maandelijkse aflossingen.

Klik hier om een simulatie te doen van je woonkrediet.

Vraag meteen je hypotheek aan

Na de simulatie van je lening vul je gewoon het aanvraagformulier in. Je krijgt dan zo vlug mogelijk bericht van een van onze medewerkers. Die neemt contact met je op om samen met jou te bekijken hoe haalbaar je project is. Hij of zij staat klaar om je te begeleiden bij het hele traject voor je nieuwe woning. Je kunt ook altijd rechtstreeks contact opnemen met ons in plaats van het  aanvraagformulier in te vullen. We geven je graag de verschillende mogelijkheden, tarieven en hypotheekformules, zoals de "Happy Home" formule. Ten laatste binnen de week krijgt u van ons antwoord, dus geen vervelende wachttijden. Geld lenen bij Leemans Kredieten is geld lenen bij een vriendin.

Een hypotheek is een lening voor de aankoop van een gebouw of een stuk grond, waarbij dat dient als onderpand. Hypotheekleningen lopen over een langere termijn, 15, 20, 25 jaar of zelfs langer. Tijdens de periode waarin je de lening terugbetaalt, heb je recht op een belastingsvermindering.


Hypotheek aanvragen


Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. In geval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV, respectievelijk Leencentrale Leemans NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons als meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld