Prive lening aanvragen

Op zoek naar een goede prive lening? Vraag ze nu online aan bij Leemans Kredieten. Wil je ze eerst bekijken? Geen probleem en simuleer online.

Prive lening aanvragen

Voor het kopen van een huis kan je een hypothecaire lening aanvragen, voor het kopen van een wagen vraag je een autolening aan, maar er zijn nog heel wat andere aankopen die veel geld kosten, en waarvoor je dus ook een lening moet aanvragen. Maar vaak bestaat voor dit soort aankopen geen specifieke lening.

Indien je toch een lening wil aanvragen voor een specifieke aankoop, zoals een nieuwe laptop of een wereldreis, dan kan je hiervoor bij Leemans kredieten een privé lening aanvragen. Een privé lening is een persoonlijke lening op afbetaling waarvoor je geen verantwoording moet voor afleggen. Je kan een privé lening met andere woorden voor tal van doeleinden gebruiken, zonder dat je deze doeleinden nader moet toelichten.

Prive lening berekenen

Via onze online simulatie tool kan je op onze site makkelijk berekenen hoeveel een persoonlijke lening voor jou zal kosten. Kies in de simulatietool voor het budgetplan (persoonlijke lening), en geef in hoeveel je precies wil lenen. In het resultatenscherm vind je een overzicht van de aflossingsbedragen die je zal moeten terugbetalen voor verschillende aflossingstermijnen. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke privé lening het best bij je past en deze privé lening inplannen in je budget.

Prive lening bij Leemans Kredieten aanvragen

Een privé lening aanvragen bij Leemans kredieten heeft dus niets dan voordelen. Je kan een privé lening aanvragen voor heel wat verschillende doeleinden, zonder dat je deze doeleinden hoeft te verantwoorden. Bovendien gaat het aanvragen van een privé lening heel snel en makkelijk. We behandelen je kredietaanvraag zo snel mogelijk, zodat je geen vertraging oploopt bij de aankoop van uw product of dienst.

Geïnteresseerd in het aanvragen van een privé lening bij Leemans? Neem dan snel contact op met onze experten. Zij zullen je bijstaan met raad en daad bij het aanvragen van jouw privé lening. Je bent natuurlijk ook welkom in ons kantoor in Deurne bij Antwerpen.

 

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Jurgen

  " Ik had een lening lopen bij Leemans en zoals het behoort deed ik ook iedere maand keurig en op tijd mijn betalingen. Maar ik kreeg dringende rekeningen en vroeg dat er een mogelijkheid bestond waarbij dat ik extra geld zou kunnen ontlenen en als dit dan herrekend kon worden in mijn huidige lening. Een dag later kon ik al tekenen en was alles in orde. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld