Een financiering voor je zonnepanelen

Om je te helpen bij de investering in zonnepanelen, kan je bij Leemans Kredieten een financiering afsluiten voor je zonnepanelen.

Een financiering voor je zonnepanelen

Het straatbeeld is de afgelopen jaren enorm veranderd, op heel veel daken zie je vandaag de dag zonnepanelen liggen. Investeren in zonnepanelen is sowieso een goede zaak: je bespaart op je energiefactuur, en het is goed voor het milieu. Bovendien krijg je voor de plaatsing steun van de Vlaamse Overheid.

Een goedkope financiering voor je zonnepanelen

Om van de voordelen van zonnepanelen te profiteren, moet je helaas eerst wel een dure investering doen. Om je te helpen bij die investering, kan je bij Leemans Kredieten een goedkope financiering afsluiten voor je zonnepanelen. We hebben zelfs een speciaal tariefplan opgezet voor al je groene leningen: het energieplan. Dankzij het energieplan kan je een goedkope financiering afsluiten voor zonnepanelen, voor een warmtepomp, voor extra isolatie, enz. Op die manier draagt ook Leemans Kredieten zijn steentje bij aan het milieu, en kan jij zonnepanelen op je dak leggen.

Financier je zonnepanelen bij Leemans Kredieten

Bij Leemans Kredieten stelden we het energieplan speciaal op voor iedereen die een groene lening wil aangaan. Als je een financiering voor zonnepanelen aangaat bij Leemans Kredieten, dan geniet je niet alleen van een erg goedkope lening, dan geniet je ook van onze service. Lenen bij Mevrouw Leemans, dat is immers lenen bij een vriendin. Heb je behoefte aan goede raad ? Heb je behoefte aan een vriendelijke stem aan de telefoon? Geen probleem, onze deur staat altijd open. Heb je tijdelijk problemen met afbetalen, of ben je je overschrijvingen verloren? We zoeken samen naar een oplossing. Ook na het afsluiten van het contract blijf je dus genieten van onze uitstekende service.

Vraag je zonnepanelen financiering nu aan

Wil je een financiering voor je zonnepanelen aangaan? Dan kan je die meteen online aanvragen bij Leemans Kredieten. Daarnaast kan je ook altijd even langskomen op kantoor, je kan ons bellen of je kan je financiering per post aanvragen. Aan jou de keuze.

Voorwaarden

 1. Het Renovatieplan van Leemanskredieten kan enkel worden gebruikt voor renovatie werken aan een privé woning.
 2. Mits voorlegging van recente facturen van erkende aannemers voor minstens 80% van de lening.

Te gebruiken voor :

Ons Renovatieplan is bedoeld voor allerhande renovaties aan je woning of appartement.
 • Allerhande renovatiewerken
 • Badkamer vernieuwen
 • Keuken laten installeren
 • Terras laten aanleggen
 • aankoop bouwgrond
 • centrale verwarming
 • isolatie
 • veranda's
 • schrijnwerk
 • zwembaden
 • alarmsystemen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Jurgen

  " Ik had een lening lopen bij Leemans en zoals het behoort deed ik ook iedere maand keurig en op tijd mijn betalingen. Maar ik kreeg dringende rekeningen en vroeg dat er een mogelijkheid bestond waarbij dat ik extra geld zou kunnen ontlenen en als dit dan herrekend kon worden in mijn huidige lening. Een dag later kon ik al tekenen en was alles in orde. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld