Consumentenkrediet

Heb je dringend wat geld nodig? Dan kan je daarvoor verschillende soorten consumentenkredieten aangaan bij Leemans Kredieten. Simuleer je lening online!

Consumentenkrediet bij Leemans Kredieten

Heb je dringend wat geld nodig, bijvoorbeeld om een nieuwe auto te kopen of om op reis te gaan? Dan kan je daarvoor verschillende soorten consumentenkredieten aangaan: je kan een krediet openen, je kan een lening op afbetaling aangaan of je kan kopen op afbetaling. Maar wat is het verschil tussen die verschillende soorten consumentenkredieten, en welke ga je het beste aan?

Een kredietopening

Een van de meest voorkomende consumentenkredieten is een krediet met kredietkaart. Ook bij Leemans Kredieten kan je een kredietkaart krijgen. Met zo een kredietkaart beschik je eigenlijk over een permanent consumentenkrediet, waarmee je tal van zaken op krediet kan aankopen. Je betaalt die zaken dan terug over een langere periode. Een kredietkaart biedt tal van voordelen:

Je kan er zowat overal ter wereld mee betalen. Je betaalt er in alle veiligheid online mee. Elke maand krijg je een gedetailleerd overzicht van je uitgaven. Er zijn geen bijkomende dossierkosten.

Het nadeel van een kredietkaart is dat je minder duidelijkheid hebt, aangezien de kredietmogelijkheden altijd blijven doorlopen. Een kredietopening is dan ook vooral geschikt om verschillende, kleinere aankopen te financieren.

Een lening op afbetaling

Bij een lening op afbetaling leen je een specifiek bedrag, waarmee je een bepaalde aankoop financiert. Het grote voordeel is de duidelijkheid: je weet vooraf hoeveel je leent, en over welke periode je dit terugbetaalt. Het nadeel is dat dit minder flexibel is.

Bij Leemans Kredieten hebben we tal van leningen op afbetaling, waarbij elke lening op afbetaling op maat van een bepaalde situatie is. Zo hebben we leningen op afbetaling voor een verhuis, voor een vakantie of voor de aankoop van een auto. Dankzij al die tariefformules kunnen we je steeds een zeer goedkope lening aanbieden.

Kopen op afbetaling

Tot slot kan je heel wat producten kopen op afbetaling. Je krijgt dan als het ware een krediet specifiek voor het product dat je koopt. We kunnen je dit eigenlijk alleen maar afraden, er zijn namelijk heel wat nadelen verbonden aan een aankoop op afbetaling! Je krijgt meestal een kredietkaart aangeboden van een hoger bedrag dan de aankoop waarvan ze dan hopen dat je die zo lang mogelijk blijft gebruiken. Als je dit voor meerdere aankopen doet zal je al gauw het overzicht verliezen, doordat je elke maand verschillende dingen moet afbetalen.

Consumentenkrediet bij Leemans Kredieten

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Noel

  " Ik had een klacht maar was uiterst tevreden dat ze bij Leemans kredieten mijn klacht ernstig namen en mij ook tegemoet kwamen in het probleem. Ik accepteerde dan ook graag hun voorstel en sloot het hoofdstuk af. Ik wil ook meegeven dat ik tevreden was over de service (ook al was er een dispuut) en zal dit zeker onthouden wanneer ik mijn volgende lening nodig heb. Nogmaals bedankt voor uw positief voorstel. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld