Persoonlijke lening berekenen

Vooraleer je een persoonlijke lening aangaat moet je weten dat hij voordelig is. Bereken je persoonlijke lening snel online bij Leemans!

Heb je enkele onvoorziene kosten, en moet je hiervoor een persoonlijke lening afsluiten? Dat is mogelijk natuurlijk, en bij het zoeken van een geschikte kredietverstrekker kom je automatisch uit bij Leemans kredieten. Of je nu alleenstaand bent of getrouwd, arbeider of bediende, man of vrouw, bij Leemans kan je steeds terecht voor een persoonlijke lening.

De enige voorwaarde die we stellen is, net zoals bij andere kredietverstrekkers, dat je beschikt over een vast inkomen. Na je kredietaanvraag zullen we controleren of je financiële situatie voldoende geschikt is om een lening te kunnen aangaan. Na een laatste controle bij onze verzekeraars staat niets je nog in de weg om bij ons een persoonlijke lening af te sluiten.

 

Lening op afbetaling

Een persoonlijke lening is eigenlijk niets anders dan een andere naam voor een lening op afbetaling. En voor je zo’n lening op afbetaling aangaat, zou je natuurlijk graag willen weten hoeveel deze lening zal kosten, en hoeveel je maandelijks zal moeten afbetalen. Om dit te weten te komen, kan je op onze website terecht voor een simulatie van je persoonlijke lening.

Vooraleer je een lening berekent, moet je er eerst voor zorgen dat je in onze online calculator de juiste lening selecteert. Leemans kredieten biedt namelijk een hele waaier aan kredieten aan met speciale lage tarieven, dus het is belangrijk dat je hier goed op let, zodat je de juiste kostprijs berekent.

 

Uw persoonlijke lening berekenen

Nadat je de persoonlijke lening hebt geselecteerd, kan je makkelijk het bedrag ingeven dat je wenst te lenen. Op het volgende scherm verkrijg je een handig overzicht van aflossingsbedragen die je zal moeten betalen voor verschillende looptijden. Voor elke looptijd kan je ook de rentevoet zien die je zal moeten betalen. Meestal is het zo dat een kortere looptijd ook een lagere rentevoet met zich meebrengt. Anderzijds is een lening met een langere looptijd minder zwaar om dragen. Je zal dus een afweging moeten maken tussen looptijd en rentevoet, waarbij deze handige simulator een handig hulpmiddel kan zijn.

 

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Noel

  " Ik had een klacht maar was uiterst tevreden dat ze bij Leemans kredieten mijn klacht ernstig namen en mij ook tegemoet kwamen in het probleem. Ik accepteerde dan ook graag hun voorstel en sloot het hoofdstuk af. Ik wil ook meegeven dat ik tevreden was over de service (ook al was er een dispuut) en zal dit zeker onthouden wanneer ik mijn volgende lening nodig heb. Nogmaals bedankt voor uw positief voorstel. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld