Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Geld lenen

Snel & veilig geld lenen: bereken je krediet online

Of je nu wilt lenen voor een huis, een verbouwing, een auto of voor iets persoonlijks, bij Leemans Kredieten vind je altijd een formule die bij je past.

Kies hieronder waarvoor je geld nodig hebt en klik erop voor een online simulatie.

Lening voor een woning

Een huis of een appartement kopen, niet alleen voor rijke mensen.

Simulatie van je hypotheek

 

Lening voor een auto

Nieuw of tweedehands, om een auto te kopen kun je altijd wel wat extra geld gebruiken.

Simulatie van je autolening

 

Geld voor om het even wat

Een verbouwing, zonnepanelen, om te verhuizen, voor een vakantie, voor je trouwfeest of gewoon voor een leuke aankoop: maak het je gemakkelijk en financier je dromen!

Simulatie van je persoonlijke lening

 

Meer informatie over geld lenen?

Je vindt nog veel meer informatie over geldlenen op onze website. Op de webpagina 'Veel gestelde vragen' komen diverse topics aan bod over kredietaanvragen, schuldsaldoverzekeringen, afbetalingen, geld lenen, enz.  Bovendien staan wij altijd klaar om je juridische informatie te geven of om je bij te staan bij andere vragen over geld lenen.

Klik hier voor een berekening van de maandelijkse aflossingen voor het bedrag dat je wilt lenen.

Heb je nog extra vragen over je lening? Krijg je liever informatie van een mens dan van een computerscherm? Bel ons op het nummer 03/325.90.48 en een van onze kredietexperts staat je graag te woord. Of kom gewoon eens langs op kantoor, je bent altijd welkom.

 

Geld lenen kost geld, maar soms is geldlenen gewoon nodig

Iedereen moet wel eens een lening afsluiten. Geld is essentieel in onze maatschappij. Je moet dringend iets betalen, je wil iets kopen dat je nodig hebt, of je moet met spoed iets vervangen wat je niet kunt missen. Dan heb je een kredietmaatschappij nodig waar je op een correcte en discrete manier een geldlening vindt tegen de meest voordelige tarieven.Bij Leemans Kredieten ben je dan aan het juiste adres. Iedereen met een vast inkomen kan bij ons geld lenen via een kredietplan op maat.

Geld lenen kan goedkoop bij Leemans Kredieten

Een lening hoeft niet altijd duur te zijn. Met de leningsimulatie die je kunt doen op onze website zul je zien dat ook jij geld kunt lenen met een redelijke aflossing per maand. Uiteraard hangt het er wel van af waarvoor je het geld wilt gebruiken. Een hypothecaire lening heeft andere voorwaarden en rentevoeten dan een autolening, bijvoorbeeld. En je kunt natuurlijk ook geld lenen voor iets persoonlijks: een belangrijk aankoop, een vakantie, een feest: daarvoor dient de persoonlijke lening.

Bepaal daarom goed wat het doel is van je lening. Vind je het moeilijk om dat te weten te komen? Bel ons - 03/325.90.48 - stuur ons een mailtje of kom eens langs op kantoor. Wij geven je graag advies over hoe je geld kunt lenen op de voor jou goedkoopste en handigste manier.

Representatief voorbeeld Light-plan **

Lightplan** 8,99 % JKP*

Light tarieven voor onze grote leningen van meer dan 20.000 euro.

 

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 8,99% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 8,99%), voor een **lening op afbetaling van 20001 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 411,69 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 24.701,40 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 maanden en de maximum periode is 84 maanden.
JKP van toepassing vanaf 01/10/2016. Dit tarief geldt niet voor herfinanciering of vervroegde terugbetaling van lopende leningen. Het maximale JKP bedraagt 10%.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld