Online krediet of lening aanvragen

Geld lenen via het internet

Geld lenen

Als je geld nodig hebt en je hebt de beslissing genomen "ik ga nu geld lenen", dan hebben we goed nieuws voor jou want bij Leemans Kredieten vindt je goedkope kredieten die passen bij je plannen.

Arbeider, bediende, gepensioneerde, invalide, kaderlid, leerkracht, ambtenaar, dokter, brandweerman, magazijnier, advocaat, zelfstandige, alleenstaand of gehuwd, zowat iedereen met een vast inkomen komt in aanmerking voor een lening.

Simulatie maken van je lening

Je kan voor je lening zelf een simulatie maken en thuis berekenen op welke termijnen je mag terugbetalen en hoeveel je dan per maand moet betalen. Bekijk hieronder alle tariefplannen, kies het plan dat het best bij jouw plannen past en bereken snel jouw voordeeltarief. Zelf je afbetalingen simuleren is wel erg gemakkelijk bij Leemans kredieten.

Eerst je lening berekenen

Bereken nu snel je lening met onze simulatie tool. Klik hieronder op de link naar het plan van je keuze, vul daar het bedrag in dat je wil lenen en kies het afbetalingsplan dat best bij je past. Klik op aanvragen en je komt meteen op het aanvraagformulier.

En dan direct je lening aanvragen

Heb je snel krediet nodig? In geen tijd hebben wij de gepaste lening met een maandelijkse aflossing op maat voor je klaar!

Vul zo nauwkeurig mogelijk het aanvraagformulier in en wij doen de rest. Tijdens de werkweek ontvang je binnen de 24u een antwoord op je aanvraag via mail of telefoon. Mocht je eerder al vragen hebben, mag je ons steeds bellen of mailen.

Bel ons vrijblijvend 03 325 90 48

Bepaal zelf hoeveel geld je kunt lenen en tegen welke voorwaarden. Lenen en online de aflossing van je lening berekenen, het kan bij Leemans.

 afbeelding

Jurgen

" Ik had een lening lopen bij Leemans en zoals het behoort deed ik ook iedere maand keurig en op tijd mijn betalingen. Maar ik kreeg dringende rekeningen en vroeg dat er een mogelijkheid bestond waarbij dat ik extra geld zou kunnen ontlenen en als dit dan herrekend kon worden in mijn huidige lening. Een dag later kon ik al tekenen en was alles in orde. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op : Geld lenen kost ook geld