Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Het Leemans vakantieplan**

Bereken zelf de prijs van je vakantieplan**

Lenen kan ook goedkoop. Bereken snel zelf het tarief van jouw vakantieplan** met onze berekeningmodule.  Je klikt hier en komt op de pagina met al onze speciale tariefplannen voor een lening. Je kiest dan eerst voor het juist plan, het vakantieplan in dit geval, je geeft in welk bedrag je wilt lenen en je klikt op berekenen. Automatisch krijg je voor alle duurtijden tussen 12 maanden en 84 maanden het toepasselijke JKP* en de debetrentevoet te zien.

Goedkoop lenen voor je vakantie bij Leemans kredieten

Je aanvraag indienen

Doe ineens je kredietaanvraag door te klikken op - Naar kredietaanvraag. Je komt in een lijst met vragen rond je identiteit, werksituatie, inkomsten en uitgaven en lopende kredieten. Je kan ook een opmerking meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld kan je de gegevens versturen en verwerken we zo snel mogelijk je aanvraag. Normaal hebben we binnen de 24 uur het antwoord voor je krediet klaar.

Liever op kantoor

Maar misschien ben je meer op je gemak als bij ons op kantoor over onze zonnige voorwaarden kan praten. Dat kan natuurlijk ook! Een lening aanvragen?  Neem gerust contact met ons op. Ook als je wil spreken over centraliseren van kredieten. De deur staat ook altijd open voor een gesprek over een kredietaanvraag.

 

Representatief voorbeeld

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 5,95% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 5,95%), voor een **lening op afbetaling van 1500 euro met een looptijd van 12 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 128,95 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 1.547,40 euro.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
JKP van toepassing vanaf 01/12/2015.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld