Het Leemans Vakantieplan**

Lenen voor je vakantie kan ook goedkoop. Bereken snel zelf je lening.

Bereken zelf de prijs van je vakantieplan**

Goedkoop Lenen voor je vakantieplannen

Bereken snel zelf het tarief van jouw vakantieplan** met onze berekeningmodule. Je geeft bovenaan op deze pagina het bedrag in dat je wilt lenen en je klikt op bekijk de tarieven. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* te zien.

Je aanvraag indienen

Doe ineens je kredietaanvraag door te klikken op - aanvragen onderaan de pagina op de lijn met de maandelijkse afbetaling van je keuze. Je komt in een lijst met vragen rond je identiteit, werksituatie, inkomsten en uitgaven en lopende kredieten. Je kan ook een opmerking meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld kan je de gegevens versturen en verwerken we zo snel mogelijk je aanvraag. Normaal hebben we binnen de 24 uur het antwoord voor je krediet klaar.

Liever op kantoor

Maar misschien ben je meer op je gemak als bij ons op kantoor over onze zonnige voorwaarden kan praten. Dat kan natuurlijk ook! Een lening aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Ook als je wil spreken over centraliseren van kredieten. De deur staat ook altijd open voor een gesprek over een kredietaanvraag.

 

Voorwaarden

 • Voorlegging van de factuur van je vakantie

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld