Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Het Leemans Autoplan** - ouder dan 3 jaar

Autoplan** >3 jaar: goedkope autolening voor tweedehands auto

Je was van plan om een nieuwe auto te kopen en was al eens gaan informeren naar de prijs. En dat sloeg eigenlijk wel wat tegen. Een nieuwe auto is gewoon te duur voor je budget. Daarom kan je bij Leemans Kredieten niet alleen terecht voor een goedkope autolening voor nieuwe wagens maar ook voor een tweedehands auto. Zelfs als die al wat ouder is. Dankzij onze goedkope autolening kan je toch nog bollen zonder dat je er jaren voor moet sparen, en vooral zonder dat je er maandelijks te veel voor moet afbetalen!

 

Simuleer je goedkope autolening met ons autoplan** >3 jaar

Om je een duidelijk beeld te geven van de kosten die onze goedkope autolening met zich meebrengt, kan je bij ons je autolening online simuleren. Kies in onze simulatietool voor het autoplan >3 jr, geef het bedrag in dat je zou willen lenen en klik op berekenen. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* en de debetrentevoet te zien.

 

Je autolening meteen aanvragen

Vanuit deze pagina kan je ook meteen je krediet online aanvragen! Klik achter de maandelijkse aflossing van je keuze op de button naar kredietaanvraag en je komt in ons aanvraagformulier terecht. Vul de aanvraag zo volledig mogelijk in en wij zorgen voor de rest. Op werkdagen heb je binnen 24 uur je antwoord. Waarom dus nog langer wachten om je droomwagen aan te schaffen? Simuleer je goedkope autolening en vraag ze meteen aan!

Je autolening aanvragen per telefoon

Vraag je je goedkope autolening liever niet online aan, dan kan je ze ook aanvragen per telefoon, per fax, op kantoor of per post.

 

Representatief voorbeeld

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7,75% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7,75%), voor een **lening op afbetaling van 15000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 300,48 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 18.028,80 euro.

JKP van toepassing vanaf 01/01/2016 voor de financiering van een auto van meer dan 3 jaar oud.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld