Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Het Leemans Autoplan** - jonger dan 3 jaar

Autoplan** < 3 jaar: goedkope autolening voor een nieuw auto of jonge tweedehands

Je kan vandaag de dag bijna niet meer zonder auto. Een auto brengt je overal probleemloos naartoe, maar een auto kost ook veel geld, en is daarmee een serieuze aanslag op je spaarboekje. Om je te helpen bij de aanschaf van je droomwagen, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een autolening. Je kan daarbij kiezen voor een autolening voor een jonge wagen (<3 jaar) of een autolening voor een oudere wagen (>3 jaar).

Een autolening voor een nieuwe wagen

Een autolening voor een nieuwe wagen is natuurlijk de goedkoopste lening van de twee. De auto staat eigenlijk een beetje borg voor de lening en vermits het risico dus lager is dan een gewone persoonlijke lening is ook het JKP* lager en dus de lening goedkoper.

Maar ook voor een jonge tweedehands

Maar ook voor een jonge tweedehands wagen geniet je van hetzelfde voordelige tarief als een autolening voor een nieuwe wagen. Een auto tot maximum 3 jaar oud kan aan dit voordelige tarief gefinancierd worden.

En zelfs zonder voorschot

Bovendien kan je bij ons het bedrag ook volledig financieren. Je hoeft geen voorschot te betalen maar de volledige aankoopprijs van de auto lenen.

Simuleer je autolening met ons autoplan** <3 jaar

Om je alvast een idee te geven van de maandelijkse aflossing die je voor je autolening zou moeten betalen, kan je ze bij ons de betalingen simuleren met onze simulatietool. Op onze pagina over geld lenen kies je voor het autoplan (<3 jr), geef het bedrag in dat je wil lenen en klik op berekenen. Daarna krijg je een simulatie van de lening. Vraag ten slotte je autolening meteen online aan door in onze simulatietool op de knop 'naar kredietaanvraag' te klikken! Doorgaans krijg je binnen de 24 uur antwoord van ons, zodat je echt snel over het geld beschikt.

Representatief voorbeeld

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 1,39% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 1,39%), voor een **lening op afbetaling van 15000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 258,87 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 15.532,20 euro.

JKP van toepassing vanaf 01/12/2016 voor de financiering van een auto van minder dan 3 jaar oud.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

 

Let op, geld lenen kost ook geld