Hypotheken

Laat uw hypotheek berekenen bij mevrouw Leemans in Deurne bij Antwerpen. De beste service voor een hypotheek lening

Profiteer van onze voordelige hypotheek tarieven

Wij bieden je een groot gamma aan keuzemogelijkheden. Voor iedereen is er een lening op maat!

Kom een keer bij ons langs of maak een berekening online! Tevreden? Je kan na het berekenen meteen een aanvraagformulier verzenden. één van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een eigen huis - zelfs zonder 1 euro in handen

Betaal niet langer huishuur !

Want bijna iedereen kan eigenaar worden en zelfs zonder 1 cent in handen, dankzij een hypotheek van Mevrouw Leemans.

Je hebt een baksteen in je maag en een pak vragen in je hoofd.

Vraagt de verkoper niet te veel ? Hoeveel kunnen wij lenen ? Hoe zit het met de notariskosten en kunnen ze mee geleend worden of moeten we die zelf in handen hebben ? Kunnen wij ook ineens geld bijlenen om verbouwingen te doen ?En kunnen we dat dan zelf doen en materiaal gaan kopen bij de doe-het-zelf zaak ?Hoeveel gaan we betalen per maand ? Lenen we goedkoop ?Over hoeveel jaar gaan we lenen ? Wat zijn de mogelijkheden ? Wat is voor ons het meest aangewezen ?Gaan we lenen met een vaste rentevoet - dit is : we betalen de ganse duurtijd steeds hetzelfde bedrag per maand ?Of is het een rentevoet die bijvoorbeeld elke 3 of 5 jaar wordt herzien – of eerst 10 jaar vast is, en daarna om de 5 jaar wordt herzien ?Wat is een schuldsaldoverzekering en welke voordelen geeft me dat ? Gaan we dan minder belastingen betalen ?Krijgen we van de leningsmaatschappij, bij de aanvaarding, een brief waar duidelijk op vermeld staat hoeveel we lenen en wat we betalen - aan welke rentevoet, en of het vast of variabel is ?...

Zelf je hypotheek berekenen?

Je kan via onze site héél gemakkelijk zelf al een berekening maken voor de aankoop van je huis of appartement. Je kiest in onze overzichtspagina jouw plan op maat en maakt een simulatie van je hypotheek door het bedrag in te vullen dat je wil lenen en op bereken te klikken.

Je krijgt onmiddelijk als resultaat van je simulatie een lijst met duurtijden en maandelijkse aflossingen. Na het berekenen van je hypotheek kan je zo jouw keuze maken en een aanvraagformulier invullen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij laten meteen weten hoe haalbaar je project is en begeleiden je van A tot Z!

Geen zorgen !

Onder de vleugels van Leemans koopt U Uw droomhuisje- of flatje zonder geldzorgen en met een goede begeleiding van begin tot einde.

LOADING
willen lenen.

En dit voor :

Aankoop ALL-IN

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Centralisatie tot 90 %

Renoveren

Herfinanciering tot 90%

Aankoop Buitenland

Opbrengsteigendom

Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

Bedrag aantal jaren bedrag / maand jaarrente info

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op : Geld lenen kost ook geld