Lenen hypotheek

Klaar om zelf een huis te kopen? Leemans Kredieten helpt je bij het financieren van je woning met voordelige leningen.

Lenen hypotheek

Wil je graag een huis kopen maar heb je niet genoeg spaargeld? Geen probleem! Bij Leemans Kredieten zoeken we bij onze partners tussen een groot aantal mogelijkheden voor de meest passende hypotheek. Bijna iedereen kan eigenaar worden van een eigen huis, zelfs zonder een cent in handen te hebben. Lenen voor een woning: wij helpen je verder. We zorgen voor een aantrekkelijke lening aan lage rentevoeten. Je kan kiezen tussen een terugbetalingperiode van 5, 10, 15, 20, 25 of 30 jaar: zo kan je zelf kiezen hoeveel je per maand kan missen en hoeveel je zal terugbetalen.

Lenen hypotheek: aan welk tarief?

Ken je het gevoel? Je hebt al verschillende afspraken gehad bij een aantal banken, die je toch niet het gewenste tarief kunnen bezorgen. Bij Leemans kredieten nemen we de tijd om het goedkoopste tarief voor je hypotheek uit te zoeken dat voor jou van toepassing is. We zullen dus initieel nooit iemand afwijzen, maar samen zoeken naar de juiste oplossing. We bieden een hypotheek vanaf 5 jaar tot 30 jaar een meer. Hoeveel je moet lenen voor een woning hangt uiteindelijk ook af van je persoonlijke situatie.

Een hypotheek aan vaste rentevoet of aan variabele rentevoet

Je kan zowel een hypotheek aangaan aan vaste rentevoet als aan variabele rentevoet. Een vaste rentevoet is duurder, maar je bent zeker van het bedrag dat je betaalt. Met een variabele rentevoet zal je goedkoper lenen, maar na enkele jaren wordt dit bedrag aangepast.

Lenen hypotheek: bereken je mogelijkheden met de online calculator

Jouw droomhuis wacht op je! Bij Leemans kredieten staan we je graag bij met onze ettelijke jaren ervaring zodat jij profiteert van de beste opties! Je kan online het bedrag ingeven dat je zou willen lenen voor je hypotheek en zo kan je zien in welke termijnen je kan terugbetalen en wat de rentevoet is.

Wens je meer informatie over een hypotheek?

Je kan meer informatie vinden over geld lenen voor andere zaken op onze website. In de sectie meest gestelde vragen komen diverse topics aan bod betreft kredietaanvragen, schuldsaldoverzekeringen, afbetalingen, hypotheek, enz. Bovendien staan wij altijd klaar om jou juridische informatie te verlenen of om jou bij te staan bij andere vragen.

 

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LOADING
willen lenen.

Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

Bedrag aantal jaren bedrag / maand jaarrente info
 afbeelding

Huseyin en Sarah

" Door hun ruime openingsuren moesten we geen verlof nemen voor de aanvraag te bespreken of de akkoordbrief te ondertekenen. De auto op de parking en de kinderen in de speelhoek. Allemaal héél gemakkelijk. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Representatief voorbeeld ** - % *

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
JKP van toepassing vanaf .

Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op : Geld lenen kost ook geld