Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Lening verbouwing

De juiste lening kiezen

De lening vinden die bij je past doe je in slechts enkele stappen. In het geval van een verbouwing moet je je eerst een belangrijke vraag stellen. Kan ik hiervoor een hypotheek aangaan? Een hypotheek biedt een voordeligere rente dan een persoonlijke lening. Voor een verbouwing zou je ook van deze rente kunnen genieten als de waarde van je huis hoger ligt dan de hypotheek die je al hebt lopen.

Heb je vragen? We geven je graag professioneel advies op jouw maat. Bel ons of kom eens langs op ons kantoor voor een gesprek met een kredietexpert.

 

Bereken een hypotheek voor een verbouwing

Als je hebt gekozen voor een hypotheek, kan je met onze hypotheek calculator snel je lening berekenen. Vul het bedrag in dat je wenst te lenen en in enkele seconden heb je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden voor je lening. Het onderstaande voorbeeld toont een hypotheek van 25.000 euro.

 

Een persoonlijke lening voor een verbouwing

Leen je minder dan 25.000 euro? Of kom je misschien niet in aanmerking voor een hypotheek? Dan kan je een persoonlijke lening aangaan voor een verbouwing. Ook hiervoor hebben we een online simulatie zodat je een goede beslissing kan nemen met alle informatie die je nodig hebt.

 

Een lening aanvragen

Bij Leemans Kredieten bieden we tal van mogelijkheden om een lening aan te vragen. Je kan zelfs online een lening aanvragenonze alternatieven!

 

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LEEMANS SOCIAL MEDIA Leemans op FacebookLeemans op TwitterLeemans op Google+Leemans op YouTube

Let op, geld lenen kost ook geld