Lenen voor een verlovingsring

Op zoek naar de perfecte ring voor je verloofde? Laat Leemans Kredieten je helpen met een voordelige lening en ideaal afbetalingsplan.

Lenen voor een verlovingsring: vraag je partner de hand!

Je staat op het punt om je partner de hand te vragen, maar je twijfelt nog omdat je niet genoeg geld hebt om een mooie verlovingsring te kopen? Zo eentje met een diamanten steen of gouden glans. Stop met nadenken en klop aan bij kredietgever Leemans Kredieten. Wij helpen je graag verder voor een lening die je kan gebruiken om de meest exclusieve verlovingsring te kopen. Je geliefde de hand vragen is nu eenmaal een speciale gebeurtenis waarbij je extra moeite mag doen.

Wacht niet langer om te trouwen!

Wij zorgen voor een aantrekkelijke lening aan lage rentevoeten. Je kan online het bedrag ingeven dat je zou willen lenen voor je lening op afbetaling en zo kan je zien in welke termijnen je kan terugbetalen en wat de rentevoet is.

Het is dus niet nodig om je huwelijk langer uit te stellen of om je partner het ja-woord te vragen.

Tarieven voor leningen op afbetaling

Enkel de beste tarieven zijn goed genoeg voor jou. Leemans Kredieten werkt in overleg de meeste verantwoorde tarieven uit. Je kan op onze website voorbeelden van tarieven voor een lening terugvinden.

Meer informatie over afbetalingen

Wens je meer informatie over afbetalingen? Neem dan contact op met mevrouw Leemans. Je kan je krediet aanvragen per post, je kan de afbetaling bespreken op ons kantoor in Deurne bij Antwerpen, een lening aanvragen per fax, online afbetalingen berekenen of via de telefoon meer uitleg vragen over afbetalingen aan een expert.

Een diamanten verlovingsring of eerder een gouden exemplaar? Vanaf nu kan je kiezen dankzij een lening bij Leemans kredieten!

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Jurgen

  " Ik had een lening lopen bij Leemans en zoals het behoort deed ik ook iedere maand keurig en op tijd mijn betalingen. Maar ik kreeg dringende rekeningen en vroeg dat er een mogelijkheid bestond waarbij dat ik extra geld zou kunnen ontlenen en als dit dan herrekend kon worden in mijn huidige lening. Een dag later kon ik al tekenen en was alles in orde. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld