Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening, wat is dat?

Een persoonlijke lening is een consumentenkrediet voor je persoonlijke leuke plannen maar soms ook voor de oplossing van je persoonlijke problemen. Je gaat zo'n persoonlijke lening meestal aan voor kleine aankopen zoals een nieuwe laptop. Je kunt natuurlijk ook meer lenen als je bijvoorbeeld een wagen wilt kopen.

Wil je graag trouwen en een heel groot feest met een 6-gangenmenu geven? Of een ontdekkingsreis muziekschool maar heb je op dit moment niet het nodige geld voor de inschrijving, of voor een piano, een viool of een ander instrument.

Voor al deze behoeften kun je bij Leemans Kredieten een persoonlijke lening aangaan. Want wij hebben voor alles een lening beschikbaar.

 

Welk bedrag kun je lenen met een persoonlijke lening?

Je kunt al een persoonlijke lening aangaan voor 500 euro. Ideaal als je graag die mooie nieuwe laptop wilt maar je net een klein bedrag te kort komt. Heb je meer nodig? Dat is geen probleem. Er staat geen maximum op het te lenen krediet. Zo kun je ook een groter bedrag lenen om bijvoorbeeld je droomauto te kopen. Een mooi reisje naar een eiland met witte stranden en palmbomen is ook mogelijk. Het bedrag dat je leent hangt dus volledig af van jouw behoeften en welk krediet je uit onze verschillende leningen kiest. 

Hoeveel moet je per maand afbetalen bij een persoonlijke lening?

Wat je per maand afbetaalt, hangt natuurlijk af van het bedrag dat je leent. Leen je 500 euro euro dan betaal je maandelijks minder af dan wanneer je een groter bedrag leent.

Het bedrag dat je maandelijks afbetaalt hangt ook van de termijn waarin je je lening wilt terugbetalen. Vaak willen mensen zo snel mogelijk van hun afbetaling af en kiezen ze ervoor om op een jaar tijd alles te betalen. Zo betalen ze in totaal minder door hun lage rente. Dit klopt wel, maar het is vaak niet het verstandigste.

Soms is het beter om je lening meer te spreiden. Het totale bedrag ligt dan wel hoger omdat je meer rente betaalt. Maar je betaalt maandelijks een lager bedrag en je houdt meer reserve over. Zo loop je niet het risico om overvallen te worden door onverwachte extra kosten waardoor je problemen krijgt met de terugbetaling van je lening.

Maak online een simuatie van je afbetalingsplan

Maak in alle rust, van thuis uit, een simulatie via onze website. Dat gebeurt online. Je kiest een bedrag en drukt dan op berekenen. Daarna stellen wij jou enkele afbetalingsplannen voor. Hoe hoger het bedrag, hoe meer plannen we je voorstellen. Een lening van 500 euro ga je niet op vijf jaar afbetalen terwijl je dat voor een krediet van 20.000 euro wel zult doen.

Hoe regel je online een lening bij mevrouw Leemans?

Je gaat eerst naar de simulatie om je bedrag en afbetalingsplan te berekenen. Als je een keuze hebt gemaakt in het bedrag van je lening en de afbetaling, klik je naast dat afbetalingsplan op naar kredietaanvraag. Daar vul je dan de nodige gegevens online in. Als dat klaar is, brengen wij zo snel mogelijk alles in orde voor jou.

Wil je liever een persoonlijk gesprek? Dat kan!

Vul je liever niet online je gegevens in? Heb je nog vragen of wil je gewoon graag meer uitleg over de verschillende mogelijkheden rond lenen? Dan helpen wij jou graag verder. Onze 16 medewerkers staan in ons kantoor klaar om je te helpen. En je hoeft zelfs geen afspraak te maken. Je komt gewoon langs wanneer je een lening wilt. Je krijgt transparante en duidelijke uitleg over de verschillende leningen en afbetalingsplannen.

Representatief voorbeeld Light-plan **

Lightplan** 8,99 % JKP*

Light tarieven voor onze grote leningen van meer dan 20.000 euro.

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 8,99% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 8,99%), voor een **lening op afbetaling van 20001 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 411,69 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 24.701,40 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 maanden en de maximum periode is 84 maanden.


JKP van toepassing vanaf 01/10/2016.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld