Ervaar het gemak van het budgetplan van Leemans Kredieten

Een goedkope lening? Ervaar het gemak van het budgetplan van Leemans Kredieten

Simuleer je persoonlijke lening

Zit je een beetje krap bij kas? Heb je dringend behoefte aan een kleine som geld? Dan wil je natuurlijk een goedkope lening aangaan. Daarvoor hebben wij het budgetplan. Ideaal om die moeilijke momenten te overbruggen. Dankzij onze online calculatie tool kan je gemakkelijk een simulatie maken. Hoe je dat doet?

· Je klikt hier en je komt terecht op een pagina met onze verschillende tariefplannen voor een lening op afbetaling.

· Duid het budgetplan aan, geef het bedrag in dat je wil lenen en druk op berekenen.

Je krijgt daarna een overzicht van de verschillende aflossingsperiodes en het bedrag dat je bij deze periodes maandelijks moet afbetalen. Ook de rentevoet krijg je hier te zien. Duidelijk en overzichtelijk dus!

 

Vraag je persoonlijke lening direct aan

Nadat je hebt gekozen welke periode het beste bij jou past, kan je de persoonlijke lening ook meteen aanvragen. Klik op naar kredietaanvraag en je komt terecht in een lijst met vragen over je identiteit, je werksituatie, je inkomsten en je lopende kredieten. Ook opmerkingen kan je hier meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld verwerken wij je gegevens zo snel mogelijk, normaal mag je binnen de 24 uur - op werkdagen natuurlijk - een antwoord verwachten. Wil je liever met een adviseur spreken over de mogelijkheden? Vul dan het terugbel formulier in op de homepagina.

Liever op kantoor

Kom je liever op kantoor langs om onze tariefplannen te bespreken? Dat kan natuurlijk ook! De deur staat altijd open voor een gesprek over een kredietaanvraag, en ook met andere vragen kan je steeds bij ons terecht. Wij werken niet op afspraak dus je kan zo binnen springen.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Magaly

  " Ik werk zelf ook in de bank, maar bij ons staan de autoleningen net iets duurder. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld