Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Ervaar het gemak van het budgetplan van Leemans Kredieten

Simuleer je persoonlijke lening

Zit je een beetje krap bij kas? Heb je dringend behoefte aan een kleine som geld? Dan wil je natuurlijk een goedkope lening aangaan. Daarvoor hebben wij het budgetplan. Ideaal om die moeilijke momenten te overbruggen. Dankzij onze online calculatie tool kan je gemakkelijk een simulatie maken. Hoe je dat doet?

  •         Je klikt hier en je komt terecht op een pagina met onze verschillende tariefplannen voor een lening op afbetaling.
  •         Duid het budgetplan aan, geef het bedrag in dat je wil lenen en druk op berekenen.

Je krijgt daarna een overzicht van de verschillende aflossingsperiodes en het bedrag dat je bij deze periodes maandelijks moet afbetalen. Ook de rentevoet krijg je hier te zien. Duidelijk en overzichtelijk dus!

 

Vraag je persoonlijke lening direct aan

Nadat je hebt gekozen welke periode het beste bij jou past, kan je de persoonlijke lening ook meteen aanvragen. Klik op naar kredietaanvraag en je komt terecht in een lijst met vragen over je identiteit, je werksituatie, je inkomsten en je lopende kredieten. Ook opmerkingen kan je hier meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld verwerken wij je gegevens zo snel mogelijk, normaal mag je binnen de 24 uur - op werkdagen natuurlijk - een antwoord verwachten. Wil je liever met een adviseur spreken over de mogelijkheden? Vul dan het terugbel formulier in op de homepagina.

Liever op kantoor

Kom je liever op kantoor langs om onze tariefplannen te bespreken? Dat kan natuurlijk ook! De deur staat altijd open voor een gesprek over een kredietaanvraag, en ook met andere vragen kan je steeds bij ons terecht. Wij werken niet op afspraak dus je kan zo binnen springen.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld