Lenen voor verhuiskosten

Tijdelijk onderdak, verbouwingskosten, een verhuiswagen? Leemans Kredieten helpt je graag door u geld te lenen voor de verhuiskosten.

Lenen voor verhuiskosten

Heb je eindelijk je nieuwe droomwoning gekocht? Of heb je een nieuw huis gebouwd op je eigen stukje grond? Dan is het tijd om te verhuizen! Maar dat kost natuurlijk heel wat geld. Je moet een verhuiswagen inhuren of misschien tijdelijk ergens anders onderdak zoeken. Misschien moet je ook nog enkele verbouwingswerken uitvoeren. Het kan zijn dat je bij je initiële lening geen rekening hebt gehouden met die kosten. Niet getreurd! Bij Leemans kredieten kan je lenen voor verhuiskosten zonder dat je rekening in het rood komt te staan.

Een voordelige lening

Het is mogelijk om een lening aan te gaan aan de meest voordelige tarieven. Neem een kijkje naar de voorbeelden van tarieven op onze website. Je zal onmiddellijk zien hoeveel je zal moeten afleggen voor je lening en over welke periode. Samen bepalen we het maximum bedrag van je privélening dat je op een verantwoorde wijze kan lenen. Vul daarom online het bedrag in dat je zou willen lenen voor je verhuiskosten en zo kunnen wij je verder helpen. Uiteraard kan je ons ook steeds bereiken per post, per fax, op kantoor, telefonisch of online.

Vragen over lenen en leningen?

Mevrouw Leemans heet iedereen van harte welkom voor meer informatie. We kunnen je niet alleen helpen bij geld lenen voor verhuiskosten, maar ook voor andere leningen op afbetaling, autoleningen of een hypotheek. We staan klaar om een duidelijk antwoord te geven op al je vragen in verband met persoonlijke leningen, tarieven, rentevoeten of termijnen.

Voorwaarden

 • Voorlegging van een document waaruit de verhuis blijkt

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Freddy

  " Ik kan hard werken maar ken niets van al die geld dingen. Een huis kopen doe je niet elk jaar en dat moet goed zijn. Bij Hypotheekvoordeel hebben ze mij begeleid van ’t begin tot het einde. Overeen komen met de immo tot aan het tekenen bij de notaris. Alles werd ook uitgelegd in gewone taal die ik versta. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld