Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Hoeveel-kan-ik-lenen

Hoeveel kan ik lenen?

Een vraag die veel mensen zich stellen is hoeveel kan, of mag ik eigenlijk lenen? Want een lening aangaan is gemakkelijk maar je moet ze wel kunnen terugbetalen, en die maandelijkse aflossing mag natuurlijk niet te zwaar doorwegen op je maandelijks budget.. 

Handige rekenmodule

Om te weten te komen hoeveel je maandelijks zal moeten terugbetalen voor een bepaald bedrag, en hoeveel je dus eigenlijk kan lenen, kan je op onze website terecht voor een handige rekenmodule. Met deze rekenmodule geef je het bedrag in dat je van plan bent om te lenen. Zorg ervoor dat je de juiste doel van je lening aangeeft, zodat je zeker bent van het voordeligste tarief.

Nadat je de module de opdracht hebt gegeven om de lening te berekenen, zie je een mooi overzicht van de verschillende periodes en aflossingen waaruit je kan kiezen. Belangrijk is het juiste evenwicht te vinden tussen beide, en vooral ook toekomstgericht te denken. Een goede raad is de lening niet toch te kort te nemen. Je begint beter op een langere termijn, die je eventueel later terug vervroegd terugbetaald.

Als je de maandelijkse aflossing berekend hebt, kan je ook beter inschatten hoeveel je kan lenen

Bereken nu zelf je maandelijkse aflossing

Nadat je in de rekenmodule je juiste periode en het geschikte bedrag hebt bepaald, kan je makkelijk en snel een kredietaanvraag doen. Door op kredietaanvraag te klikken geef je alle details aan ons door, en kunnen we je snel een aantrekkelijk kredietvoorstel bezorgen.
Representatief voorbeeld Light-plan **

Lightplan** 8,99 % JKP*

Light tarieven voor onze grote leningen van meer dan 20.000 euro.

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 8,99% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 8,99%), voor een **lening op afbetaling van 20001 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 411,69 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 24.701,40 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 maanden en de maximum periode is 84 maanden.


JKP van toepassing vanaf 01/10/2016.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld