X

Het Leemans Vakantieplan**

Lenen voor je vakantie kan ook goedkoop. Bereken snel zelf je lening.

Bereken zelf de prijs van je vakantieplan**

Goedkoop Lenen voor je vakantieplannen

Bereken snel zelf het tarief van jouw vakantieplan** met onze berekeningsmodule. Je geeft bovenaan op deze pagina het bedrag in dat je wilt lenen en je klikt op bekijk de tarieven. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* te zien.

Je aanvraag indienen

Doe ineens je kredietaanvraag door te klikken op - aanvragen onderaan de pagina op de lijn met de maandelijkse afbetaling van je keuze. Je komt in een lijst met vragen rond je identiteit, werksituatie, inkomsten en uitgaven en lopende kredieten. Je kan ook een opmerking meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld kan je de gegevens versturen en verwerken we zo snel mogelijk je aanvraag. Normaal hebben we binnen de 24 uur het antwoord voor je krediet klaar.

Liever op kantoor

Maar misschien ben je meer op je gemak als bij ons op kantoor over onze zonnige voorwaarden kan praten. Dat kan natuurlijk ook! Een lening aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Ook als je wil spreken over centraliseren van kredieten. De deur staat ook altijd open voor een gesprek over een kredietaanvraag.

 

Voorwaarden

  • Voorlegging van de factuur van je vakantie
  • Je mag geen negatieve melding hebben op de NBB