X

Het Leemans Moveplan**

Een verhuis in het vooruitzicht? Goedkoop verhuizen doe je met het Moveplan van Leemans Kredieten

Simuleer je moveplan**

 

Een goedkope lening voor je verhuis

Verhuizen brengt heel wat kosten en regelwerk met zich mee, een verhuisfirma werkt immers niet gratis. Ben je op zoek naar een goedkope lening om je verhuis te financieren? Leemans Kredieten heeft de oplossing! Wij hebben speciale tariefplannen voor verschillende situaties, zo ook voor een verhuis. Leemans kredieten introduceert: Het Moveplan**.

De kosten van je Move-plan** bereken je snel en gemakkelijk met behulp van onze lening simulator. Bovenaan deze pagina geef je het bedrag in dat je wil lenen en je klikt op de button bekijk de tarieven. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* te zien. Snel en duidelijk dus!

Vraag je lening meteen aan

Je hoeft niet langer te wachten om je kredietaanvraag te doen! Doe nu je kredietaanvraag door te klikken op de button 'naar kredietaanvraag'. Je komt in een lijst met vragen rond je identiteit, werksituatie, inkomsten en uitgaven en lopende kredieten. Je kan ook een opmerking meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld kan je de gegevens versturen en verwerken we zo snel mogelijk je aanvraag. Normaal hebben we binnen de 24 uur het antwoord voor je krediet klaar.

Vraag je lening aan op kantoor

Kom je liever op kantoor langs zodat we je lening persoonlijk kunnen bespreken? Dat is geen enkel probleem! Tijdens onze ruime openingsuren ben je steeds welkom in ons kantoor te Deurne. Wij hebben een antwoord op al je vragen, spring dus gerust binnen.

Voorwaarden

  • Voorlegging van een document waaruit de verhuis blijkt