X

Het Leemans Meubel-plan**

Lenen voor je nieuwe meubelen kan ook goedkoop. Bereken snel zelf je lening.

Meubel-plan van Leemans kredieten

Meubelen op afbetaling

Je eettafel is versleten of je bent door je salon gezakt? Je meubelen zijn dringend aan vervanging toe! Het is hoog tijd om dat onder handen te nemen, maar het zal je vast zijn opgevallen dat nieuwe meubelen niet goedkoop zijn, en dat de kosten behoorlijk kunnen oplopen. Gelukkig kan je je meubelen ook op afbetaling kopen, dankzij de financiering formules van Leemans Kredieten.

De financiering formules van Leemans Kredieten voor je meubelen

De kosten van meubelen kunnen hoog oplopen. Maar je wil natuurlijk niet langer wachten met het aankopen ervan. Leemans Kredieten biedt je daarom een plan aan waarmee je je meubelen kan financieren: het meubel-plan. Het meubel-plan is een goedkope lening op afbetaling. Je vertelt ons gewoon welk bedrag je wil lenen, en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk over het geld beschikt. Met dat geld kan je nieuwe meubelen financieren, en de lening kan je daarna op je eigen tempo terugbetalen. Leemans kredieten geeft je zo extra ademruimte om toch je nieuwe meubelen snel te bestellen.

Simuleer de afbetaling van je meubelen

Je kan de afbetaling van je meubelen eenvoudig en snel simuleren. Geef bovenaan het bedrag in dat je wil lenen en klik op “bekijk de tarieven”. Als resultaat krijg je verschillende termijnen waarover je je lening kan afbetalen, en de bijhorende kost per maand. Betaal je de meubelen liefst zo snel mogelijk terug, dan zal je een iets hoger bedrag per maand moeten betalen. Spreid je de afbetaling over een langere periode, dan betaal je ook minder per maand.

Voordelen van je meubelkrediet

  • Voordelige tarieven voor je plannen
  • Online je tarief berekenen
  • En meteen je kredietaanvraag invullen
  • Vaste rentevoet
  • Mogelijkheid tot vervroegde terugbetaling

Vraag je lening meteen aan

Je kan de lening voor je meubelen meteen aanvragen door op “start hier je kredietaanvraag” te klikken. Vraag je je afbetaling liever niet online aan? Dan kan je ook altijd even langskomen op kantoor, je kan ons telefonisch bereiken of je kan ons je gegevens toesturen per post.