X

Het Leemans Caravan of Mobilhome-plan - jonger dan 3 jaar

Koop nu je caravan of mobilhome van je dromen dankzij de goedkope autolening van Leemans Kredieten.

Caravan en Mobilhomeplan** < 3 jaar: goedkope autolening voor een nieuwe caravan of mobilhome of jonge tweedehands van minder dan 3 jaar oud

Je eigen caravan of mobilhome, nog meer dan een auto helemaal je vrijheid. Op reis maar toch thuis, eender waar je bent. Maar een caravan of een motorhome kost ook veel geld, en is gewoonlijk meer dan wat je op je spaarboekje hebt staan. Om je te helpen bij de aanschaf van je eigen caravan of mobilhome, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een goedkope lening. Je kan daarbij kiezen voor een lening voor een jonge caravan of mobilhome (<3 jaar) of een lening voor een oudere mobilhome (>3 jaar).

Een autolening voor een nieuwe caravan of mobilhome

Een autolening voor een nieuwe caravan of mobilhome is natuurlijk de goedkoopste lening van de twee. De caravan of motorhome staat eigenlijk een beetje borg voor de lening en vermits het risico dus lager is dan een gewone persoonlijke lening is ook het JKP* lager en dus de lening goedkoper.

Maar ook voor een jonge tweedehands

Maar ook voor een jonge tweedehands caravan of mobilhome geniet je van hetzelfde voordelige tarief als een lening voor een nieuwe caravan of motorhome. Een caravan of mobilhome tot maximum 3 jaar oud kan aan dit voordelige tarief gefinancierd worden.

En zelfs zonder voorschot

Bovendien kan je bij ons het bedrag ook volledig financieren. Je hoeft geen voorschot te betalen maar de volledige aankoopprijs van de caravan of mobilhome lenen.

LET OP: Bij de caravan of mobilhomeplannen moet er voor de aangekochte caravan of motorhome een factuur worden voorgelegd van een in België gevestigde verkoper, er kan tot maximum 100 % gefinancierd worden.

Voorwaarden

  1. Lening op afbetaling voor de aankoop van een nieuwe caravan of mobilhome of een tweedehands caravan of mobilhome van minder dan 3 jaar oud.
  2. Mits voorlegging van een factuur van maximum 100% van de lening.
  3. Betaling rechtstreeks aan de verkoper.