X

Het Leemans Feestplan**

Een groot feest is zeker de moeite waard! Laat de financiële kant aan ons over met voordelige leningen!

Simuleer zelf de prijs van je feestplan**!

 

Goedkope lening voor een feest

Een huwelijk, een communiefeest of een groot verjaardagsfeest? Het zijn speciale momenten die we koesteren en waaraan we achterraf met veel plezier aan terugdenken. Bij de organisatie van zulke feesten komt heel wat kijken en uiteraard moet alles tot in de puntjes in orde zijn. Als je de kosten voor een geslaagd feest optelt, kom je al snel aan een aanzienlijk geldbedrag. Maar panikeer niet, ook hier snelt Leemans te hulp. Met ons Feestplan** bieden we de geschikte lening aan om memorabele feestjes op poten te zetten.

Bereken gemakkelijk zelf je maandelijkse aflossing

Een lening berekenen en meteen aanvragen? Mevrouw Leemans is je perfecte partner in crime. Voor elk krediet hebben we een plan op maat. En voor speciale plannen hebben we ook een speciale prijs. Met ons feestplan** financier je elk feest aan een goedkoper tarief. Ontdek het zelf en doe snel een simulatie. Je kan gemakkelijk de afbetalingstermijn en de rentevoet berekenen. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP*, zodat je precies weet waaraan je je kan verwachten. We helpen je ook met veel plezier verder via telefoon, via fax of op ons kantoor in Deurne. Lenen voor een feest? Bij ons zit je gebeiteld voor een uiterst goedkope financiering en een snelle en discrete service.

Een voordelig feestkrediet

Neem contact met ons op om samen uit te zoeken welke lening het best bij je past. Onze kredietexperts vinden samen met jou de ideale oplossing voor de lening die jouw feest het juiste financiële duwtje in de rug geeft! Kies voor ons voordelig feestkrediet. Bij ons swingt niet alleen het feest, maar ook het krediet!

 

Voorwaarden

  • Voorlegging van een document waaruit het feest blijkt