X

Het Leemans Energiefactuur-plan**

Lening om je energiefacturen te betalen

Simuleer je energiefactuur-plan**

Je energiefactuur, kan je ze nog betalen?

De energiefacturen zijn fors gestegen, dat hebben we allemaal ondertussen wel ondervonden. Niet alleen de voorschotten zijn omhoog maar mensen krijgen ook meer en meer gepeperde afrekeningen van de gas- en elektriciteitsleveranciers. Leemans Kredieten heeft een speciaal tariefplan opgezet om tegemoet te komen aan de vele hoge facturen die in de komende maanden bij de mensen in de bus zullen vallen. Het energiefactuur-plan** helpt je door deze tijdelijke verhoging van die kosten heen.

Maak gratis een berekening van je lening

De kosten van je energiefactuur-plan**  bereken je snel en gemakkelijk met behulp van onze lening simulator. Bovenaan deze pagina geef je het bedrag in dat je wil lenen en je klikt op de button bekijk de tarieven. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* en de debetrentevoet te zien. Snel en duidelijk dus!

Vraag je energiefactuurkrediet meteen aan

Waarom wachten ? Doe nu je kredietaanvraag door te klikken op de button 'naar kredietaanvraag'. Je komt in een lijst met vragen rond je identiteit, werksituatie, inkomsten en uitgaven en lopende kredieten. Je kan ook een opmerking meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld kan je de gegevens versturen en verwerken we zo snel mogelijk je aanvraag. Normaal hebben we binnen de 24 uur het antwoord voor je krediet klaar.

Kom langs op kantoor voor je energiefactuurplan**

Vraag je het energiefactuur-plan** liever niet online aan?
Kom dan langs op kantoor en we bespreken je energiefactuur-plan** persoonlijk.
Tijdens onze ruime openingsuren ben je altijd welkom in ons kantoor te Deurne, waar we een antwoord klaar hebben op al je vragen.

Voorwaarden

  • Voorlegging van de afrekening van je energierekening