X

Het Leemans Energieplan** aan 3,39 % JKP*

Lening voor een energiezuinig huis met zonnepanelen, isolatie en een warmtepomp aan een tarief van 3,39 % JKP*?

Simuleer je energieplan**

Energiekrediet, lenen voor energiezuinige investeringen

Zonnepanelen, extra isolatie, een warmtepomp, ... het zijn allemaal installaties die je woning een stuk energiezuiniger maken. Op een lange termijn haal je hier zeker heel wat winst uit, maar op een korte termijn vergt het een serieuze investering. Leemans Kredieten helpt je bij die investering en heeft een speciaal tariefplan opgezet voor deze investeringen. Het energieplan** helpt je om je woning energiezuiniger te maken en je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Maak gratis een berekening van je lening

De kosten van je energieplan**  bereken je snel en gemakkelijk met behulp van onze lening simulator. Bovenaan deze pagina geef je het bedrag in dat je wil lenen en je klikt op de button bekijk de tarieven. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* en de debetrentevoet te zien. Snel en duidelijk dus!

Vraag je energielening meteen aan

Waarom wachten ? Doe nu je kredietaanvraag door te klikken op de button 'naar kredietaanvraag'. Je komt in een lijst met vragen rond je identiteit, werksituatie, inkomsten en uitgaven en lopende kredieten. Je kan ook een opmerking meesturen. Nadat je alles hebt ingevuld kan je de gegevens versturen en verwerken we zo snel mogelijk je aanvraag. Normaal hebben we binnen de 24 uur het antwoord voor je krediet klaar.

Kom langs op kantoor voor je energieplan**

Vraag je het energieplan** liever niet online aan? Kom dan langs op kantoor en we bespreken je energieplan** persoonlijk. Tijdens onze ruime openingsuren ben je altijd welkom in ons kantoor te Deurne, waar we een antwoord klaar hebben op al je vragen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

Voorwaarden

  1. Het Energie-plan van Leemans kredieten kan enkel worden gebruikt voor renovatiewerken aan een privé woning die specifiek met energie te maken hebben.
  2. Je moet eigenaar zijn van een pand gelegen in België.
  3. Mits voorlegging van recente getekende bestelbonnen of offertes van erkende aannemers.
  4. Je kan tot maximum 110 % van het bedrag op de bestelbon / offerte lenen.
  5. Minimaal 75% van het bedrag van de werkzaamheden moet voldoen aan de voorwaarden voor toekenning van een energielening.

Te gebruiken voor :

Ons Energie-plan is bedoeld specifiek voor energie renovaties.

  • Isolatie van dak, vloer en muren.
  • Vervanging en onderhoud van een oude verwarmingsketel.
  • Installatie van een systeem voor de productie van warm water met zonne-energie.