X

Het Leemans Budget-plan**

De persoonlijke lening van Leemans kredieten voor alle doeleinden. Vul hieronder in welk bedrag je wil en bereken zelf

Je persoonlijke lening met het budgetplan**

Je wil een gewone persoonlijke lening doen omdat je leuke plannen hebt. Je wil bijvoorbeeld kleine aankopen doen zoals een nieuwe laptop, of smart phone. 

Of je wil graag trouwen en een heel groot feest met een 6-gangenmenu geven? Of een ontdekkingsreis maken door Amerika, Afrika of Azië? Zelfs daar kun je een persoonlijke lening voor aangaan. Of misschien wil je kind dolgraag naar de muziekschool maar heb je op dit moment niet het nodige geld voor de inschrijving, of voor een piano, een viool of een ander instrument.

Maar soms heb je ook geld nodig voor de oplossing van je persoonlijke problemen zoals een onverwachte belastingbrief of kapotte huishoudtoestellen.  Voor al deze behoeften kun je bij Leemans Kredieten een persoonlijke lening op afbetaling aangaan. Want wij hebben voor alles een lening beschikbaar.  

Bereken snel zelf

Bereken snel zelf de maandelijkse afbetaling van je lening met onze simulatietool.

Geef het bedrag in dat je wil lenen en klik op bekijk de tarieven. Daarna krijg je onderaan de pagina een overzicht van de mogelijke aflossingstermijnen en bijhorende bedragen. Achteraan op de lijn kan je meteen met een klik op het woord aanvragen naar het formulier om je persoonlijke lening online aan te vragen. Wij verwerken je aanvraag zo snel mogelijk (op werkdagen gewoonlijk binnen de 24 uur), zodat je zo snel mogelijk over het geld beschikt. Vraag je je lening liever niet online aan, dan kan je natuurlijk ook altijd even langskomen op kantoor of ons bellen op 03/325.90.48.