X

Het Leemans Autoplan** - nieuw of jonger dan 3 jaar aan 3,69% JKP*

Koop nu je droomwagen dankzij de goedkope autolening van Leemans Kredieten met een JKP* van 3,69%. Wacht niet langer, vraag je autolening nu aan en koop je droomwagen!

Autoplan** < 3 jaar:goedkope autolening voor een nieuwe auto of jonge tweedehands

Je kan vandaag de dag bijna niet meer zonder auto. Een auto brengt je overal probleemloos naartoe, maar een auto kost ook veel geld, en is daarmee een serieuze aanslag op je spaarboekje. Om je te helpen bij de aanschaf van je droomwagen, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een autolening. Je kan daarbij kiezen voor een autolening voor een jonge wagen van minder dan 3 jaar (<3 jaar) of een autolening voor een oudere wagen van meer dan 3 jaar (>3 jaar).

Een autolening voor een nieuwe wagen

Een autolening voor een nieuwe wagen is natuurlijk de goedkoopste lening van de twee. De auto staat eigenlijk een beetje borg voor de lening en vermits het risico dus lager is dan een gewone persoonlijke lening is ook het JKP* lager en dus de lening goedkoper.

Maar ook voor een jonge tweedehands

Maar ook voor een jonge tweedehands wagen geniet je van hetzelfde voordelige tarief als een autolening voor een nieuwe wagen. Een auto tot maximum 3 jaar oud kan aan dit voordelige tarief gefinancierd worden.

En zelfs zonder voorschot

Bovendien kan je bij ons het bedrag ook volledig financieren. Je hoeft geen voorschot te betalen maar de volledige aankoopprijs van de auto lenen.

Denk ook aan : een goede autoverzekering

Vraag een tarief voor je autoverzekering

Misschien is de premie bij ons goedkoper dan de verzekering die je nu hebt.

 

Voorwaarden

  1. Lening op afbetaling voor de aankoop van een nieuwe auto of een tweedehandsauto van minder dan 3 jaar oud.
  2. Mits voorlegging van een factuur van maximum 100% van de lening.
  3. Betaling rechtstreeks aan de verkoper.
  4. Op alle aankopen bij een garage of een concessiehouder (niet tussen particulieren)