X

Het Leemans All-in plan**

Groepeer je leningen en betaal minder per maand aan een interessante rentevoet tussen 8,95% en 9,9%.

Het all-in plan: groepeer je leningen

Aan een interessante rentevoet

Om het jaarlijks kostenpercentage van je nieuwe lening te bepalen houden we rekening met de tarieven van de kredieten die je wil centraliseren.
Je rentevoet wordt berekend na toepassing van het gewogen gemiddelde van de kredieten die je wil centraliseren en het bedrag dat je eventueel extra op je rekening gestort wil krijgen om andere dingen mee te doen.  Dat brengt ons meestal tot een jaarlijks kostenpercentage ergens tussen 8,95 % en 9.9%We zoeken naar jouw voordeel in deze berekening.

En betaal minder per maand

We zien het zo vaak gebeuren. Je sluit een aantal kredieten op korte termijn af, en voor je het weet zit je met een enorm bedrag dat je maandelijks moet afbetalen. Leemans Kredieten heeft de oplossing: het all-in plan. Met ons all-in plan worden je leningen gegroepeerd in 1 nieuwe lening. Het voordeel? De nieuwe lening wordt gespreid over een langere periode, waardoor je minder per maand moet betalen. Bovendien hou je een betere controle over je budget, aangezien je in plaats van verschillende kleine leningen slechts 1 grotere lening moet afbetalen.

Op een langere termijn

Door je leningen te laten groeperen met ons all-in plan, betaal je minder per maand. Wij spreiden je lening over een langere periode. De totale kost wordt dan wel hoger, maar het aflossingsbedrag dat je maandelijks moet betalen wordt een stuk lager. Daardoor hou jij meer budget over per maand, en houd je een betere controle over je budget.

Simuleer je nieuwe lening en vraag ze meteen aan

Je kan je nieuwe lening meteen online aanvragen. Geef bovenaan het bedrag in dat je wil lenen en klik op bekijk de tarieven. Daarna krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende aflossingstermijnen en van het aflossingsbedrag aan het maximum tarief van 9,9%. Wij zorgen later zelf voor de toepassing van het juiste tarief.

Voorwaarden

• Dit tarief geldt niet voor herfinanciering of vervroegde terugbetaling van kredieten die nog geen volledig jaar in omloop zijn