Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Veilig beleggen

pensioensparen, langetermijnsparen en niet-fiscaal sparen.


De vergrijzing, het verdwijnen van opvang in gezinsverband, een stijgende levensverwachting: drie aanwijzingen dat er toekomst zit in de Care Invest-spaarformules. En daarbovenop kunt u rekenen op de expertise van Generali, een groep die 28 miljard euro aan vastgoedactiva bezit, verspreid over de hele wereld.

 

 

Drie manieren om te sparen

We kunnen er niet onderuit dat het wettelijke pensioen voor de meesten onder ons niet genoeg zal zijn. We moeten nu allemaal ons pensioen zelf in handen nemen. Met Care Invest kiest u niet alleen voor een rendabele pensioenspaarformule, maar u geniet daarnaast ook van een aanzienlijk belastingvoordeel (30% op alle stortingen tot maximaal 910 euro/jaar). U kunt al sparen vanaf 50 euro per maand.

Bent u ervan overtuigd dat het slim en verantwoord is uw beleggingen te spreiden? In tijden van onzekerheid op de mondiale markten, stelt Generali een spaaroplossing voor in een markt in volle ontwikkeling: de rusthuissector. Generali, sterkhouder in verzekeringen en vastgoed, richt zich nu op deze bloeiende markt en biedt u een unieke kans om te sparen. Wij nodigen u uit om met onze Care Invest-formule te sparen op lange termijn en op uw ritme.

 

Care Invest praktisch

Beschermd tegen de inflatie

Driemaandelijkse herwaardering van het fonds

Maandelijkse stortingen vanaf 50 euro

3 spaarformules : pensioensparen, langetermijnsparen en niet-gefiscaliseerd sparen

 

Wilt u graag persoonlijk advies?

Kom gerust eens langs op kantoor en vraag naar Care Invest of neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Stuur ons een e-mail

Leencentrale Leemans nv

Verzekeringsmakelaar
Herentalsebaan 145a - 2100 Deurne bij Antwerpen
Ondernemingsnummer : 0439619143
CBFA 011.124A

Let op, geld lenen kost ook geld