Wat gebeurt er na je kredietaanvraag?

Wat gebeurt er nadat je een aanvraag hebt gedaan ?

Zodra je ons je gegevens hebt doorgestuurd, schieten wij in actie.

  1. Controle van je gegevens
    Eerst gaan we na of je voldoende inkomsten hebt om je afbetalingen te kunnen doen, kijken we ook welke gegevens we kunnen terugvinden op de Nationale Bank van België, en vragen daarna aan onze verzekeraar of ze ook akkoord zijn om je de lening te dekken en klaar is kees.

  2. Dan printen wij het contract en maken zo snel mogelijk een afspraak met je.
    Wij overlopen samen uitgebreid het contract, want je moet goed weten wat je tekent. Al je vragen worden in duidelijk verstaanbare taal beantwoord.

  3. De volgende maand moet je de eerste keer betalen.
    Je betaalt een vast bedrag per maand.
Bel ons vrijblijvend 03 325 90 48

Bepaal zelf hoeveel geld je kunt lenen en tegen welke voorwaarden. Lenen en online de aflossing van je lening berekenen, het kan bij Leemans.

 afbeelding

Jurgen

" Ik had een lening lopen bij Leemans en zoals het behoort deed ik ook iedere maand keurig en op tijd mijn betalingen. Maar ik kreeg dringende rekeningen en vroeg dat er een mogelijkheid bestond waarbij dat ik extra geld zou kunnen ontlenen en als dit dan herrekend kon worden in mijn huidige lening. Een dag later kon ik al tekenen en was alles in orde. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op : Geld lenen kost ook geld