Wat gebeurt er na je kredietaanvraag?

Wat gebeurt er nadat je een aanvraag hebt gedaan ?

Zodra je ons je gegevens hebt doorgestuurd, schieten wij in actie.

  1. Controle van je gegevens
    Eerst gaan we na of je voldoende inkomsten hebt om je afbetalingen te kunnen doen, kijken we ook welke gegevens we kunnen terugvinden op de Nationale Bank van België, en vragen daarna aan onze verzekeraar of ze ook akkoord zijn om je de lening te dekken en klaar is kees.

  2. Dan printen wij het contract en maken zo snel mogelijk een afspraak met je.
    Wij overlopen samen uitgebreid het contract, want je moet goed weten wat je tekent. Al je vragen worden in duidelijk verstaanbare taal beantwoord.

  3. De volgende maand moet je de eerste keer betalen.
    Je betaalt een vast bedrag per maand.
Bel ons vrijblijvend 03 325 90 48

Bepaal zelf hoeveel geld je kunt lenen en tegen welke voorwaarden. Lenen en online de aflossing van je lening berekenen, het kan bij Leemans.

 afbeelding

Noel

" Ik had een klacht maar was uiterst tevreden dat ze bij Leemans kredieten mijn klacht ernstig namen en mij ook tegemoet kwamen in het probleem. Ik accepteerde dan ook graag hun voorstel en sloot het hoofdstuk af. Ik wil ook meegeven dat ik tevreden was over de service (ook al was er een dispuut) en zal dit zeker onthouden wanneer ik mijn volgende lening nodig heb. Nogmaals bedankt voor uw positief voorstel. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op : Geld lenen kost ook geld