Opbrengsteigendom

Investeren in deze tijden is niet zo gemakkelijk. Investeer in een opbrengsteigendom samen met een lening van Leemans Kredieten.

Opbrengsteigendom hypotheeklening

Investeer in vastgoed

De spaarboekjes brengen vandaag de dag zo goed als niets meer op. De rente staat historisch laag, waardoor je geld op je spaarboekje steeds minder waard wordt. Het is daarom interessanter om op zoek te gaan naar een andere manier om je geld te investeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van investeren in vastgoed? Steeds meer mensen gaan huren, dus investeren in vastgoed om te verhuren is bijzonder interessant. Daarom ontwierpen we bij Leemans Kredieten een hypotheeklening op maat voor wie wil investeren in vastgoed: de opbrengsteigendom hypotheeklening.

Opbrengsteigendom: hypotheeklening op maat

Een opbrengsteigendom is een eigendom dat bestemd is voor verhuur. Je moet er in het begin wat geld in investeren, maar de hypotheeklening die je moet aangaan betaald zich vanzelf af dankzij je huurders! Zij betalen immers maandelijks huur aan jou, en dat geld kan je gebruiken om je hypotheeklening af te betalen. Het geld dat je over houdt, dat kan je maandelijks sparen. Een win-win situatie dus, en je investering brengt zo meer op dan geld op je spaarboekje!

Wil je investeren in vastgoed? Leemans Kredieten ontwierp een hypotheeklening op maat: de opbrengsteigendom hypotheeklening. Deze hypotheeklening is op maat gemaakt om je investering in vastgoed te financieren.

Simuleer je opbrengsteigendom en vraag je lening meteen aan

Bij Leemans Kredieten geen addertjes onder het gras: wij communiceren duidelijk en in verstaanbare mensentaal over onze tarieven. Wil je de tarieven van onze hypotheeklening opbrengsteigendom kennen? Ga dan naar onze simulatietool en kies voor het opbrengsteigendom plan. Geef het bedrag in dat je wil lenen en klik op berekenen. Je krijgt dan een duidelijk overzicht van onze tarieven. Vraag je hypotheeklening ook meteen aan vanop deze pagina! Vraag je je hypotheeklening liever niet online aan? Geen paniek, dat kan ook op een aantal andere manieren.

 afbeelding

Huseyin en Sarah

" Door hun ruime openingsuren moesten we geen verlof nemen voor de aanvraag te bespreken of de akkoordbrief te ondertekenen. De auto op de parking en de kinderen in de speelhoek. Allemaal héél gemakkelijk. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Let op : Geld lenen kost ook geld