Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Opbrengsteigendom

Opbrengsteigendom hypotheeklening: investeer in vastgoed

Goedkoop lenen voor je vakantie bij Leemans kredieten

De spaarboekjes brengen vandaag de dag zo goed als niets meer op. De rente staat historisch laag, waardoor je geld op je spaarboekje steeds minder waard wordt. Het is daarom interessanter om op zoek te gaan naar een andere manier om je geld te investeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van investeren in vastgoed? Steeds meer mensen gaan huren, dus investeren in vastgoed om te verhuren is bijzonder interessant. Daarom ontwierpen we bij Leemans Kredieten een hypotheeklening op maat voor wie wil investeren in vastgoed: de opbrengsteigendom hypotheeklening.

Opbrengsteigendom: hypotheeklening op maat

Een opbrengsteigendom is een eigendom dat bestemd is voor verhuur. Je moet er in het begin wat geld in investeren, maar de hypotheeklening die je moet aangaan betaald zich vanzelf af dankzij je huurders! Zij betalen immers maandelijks huur aan jou, en dat geld kan je gebruiken om je hypotheeklening af te betalen. Het geld dat je over houdt, dat kan je maandelijks sparen. Een win-win situatie dus, en je investering brengt zo meer op dan geld op je spaarboekje!

Wil je investeren in vastgoed? Leemans Kredieten ontwierp een hypotheeklening op maat: de opbrengsteigendom hypotheeklening. Deze hypotheeklening is op maat gemaakt om je investering in vastgoed te financieren.

Simuleer je opbrengsteigendom en vraag je lening meteen aan

Bij Leemans Kredieten geen addertjes onder het gras: wij communiceren duidelijk en in verstaanbare mensentaal over onze tarieven. Wil je de tarieven van onze hypotheeklening opbrengsteigendom kennen? Ga dan naar onze simulatietool en kies voor het opbrengsteigendom plan. Geef het bedrag in dat je wil lenen en klik op berekenen. Je krijgt dan een duidelijk overzicht van onze tarieven. Vraag je hypotheeklening ook meteen aan vanop deze pagina! Vraag je je hypotheeklening liever niet online aan? Geen paniek, dat kan ook op een aantal andere manieren.

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier. Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld