Aankoop van een huis 90%

Heb je een huis of appartement op het oog en heb je al gespaard? Kies dan voor een 90% lening van Leemans Kredieten en maak je dromen waar.

Aankoop 90%: een goedkope hypotheeklening

Een eigen huis of appartement aankopen, wie droomt er nou niet van? Als eigenaar heb je vrijheid, en het geld dat je moet afbetalen aan je hypotheek is een duurzame investering. Heb je al wat geld kunnen sparen? Dan is een aankoop 90% de ideale hypotheeklening. Je leent dan 90% van aankoopprijs van de woning, de overige 10% breng je zelf in. Het voordeel van deze hypotheek? Je moet een kleiner bedrag terugbetalen, aangezien je zelf nog 10% inbrengt. Bovendien leen je tegen een lagere rentevoet en een lager aflossingsbedrag want het risico is lager voor de bankier.

Je aankoop 90% hypotheeklening simuleren

Voor je een hypotheeklening aanvraagt, wil je natuurlijk weten wat dit kost. Om je daarvan een duidelijk beeld te geven, kan je een 90% aankoop hypotheeklening online simuleren. Kies voor het ‘Aankoop 90%’ plan, geef het bedrag in dat je wil lenen (90% van de aankoopprijs in dit geval) en klik op berekenen. Je komt dan terecht op een pagina die je de verschillende aflossingstermijnen toont, en het bedrag dat je daarbij moet aflossen. Indien gewenst, kan je van hieruit ook meteen je kredietaanvraag online doen.

Vraag je hypotheeklening 90% nu aan

Bij Leemans Kredieten geniet je steeds van het goedkoopste krediet. Ook voor je hypotheeklening 90% ben je bij ons steeds zeker van zeer goedkope tarieven. Wij zoeken immers naar het goedkoopste krediet bij onze partners en stellen dat aan je voor. Heb je een aantal hypotheken vergeleken, en wil je de aankoop 90% aanvragen bij Leemans Kredieten? Dat kan! Je kan je hypotheek op verschillende manieren aanvragen, en wij zorgen ervoor dat je aanvraag zo snel mogelijk rond is.

 afbeelding

Magaly

" Ik werk zelf ook in de bank, maar bij ons staan de autoleningen net iets duurder. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Let op : Geld lenen kost ook geld