Aankoop van een huis 100%

Heb je een huis of appartement op het oog en heb je al gespaard? Kies dan voor een 100% lening van Leemans Kredieten en maak je dromen waar.

Koop je droomhuis met een woninglening van Leemans Kredieten

Er komt heel wat kijken bij de aankoop van een eigen woning! Een van de belangrijkste zaken hierbij is ongetwijfeld het afsluiten van een hypotheeklening. Om je te helpen bij de aankoop van je droomhuis kan je bij Leemans Kredieten dan ook terecht voor verschillende hypotheekleningen. Zo kan jij je dromen waarmaken, zonder je daarbij zorgen te maken over die hypotheek!

Een antwoord op al je vragen

Voor je een hypotheeklening afsluit zit je waarschijnlijk nog met een hoop vragen. Is de vraagprijs van de woning goed? Hoeveel kunnen wij lenen? Kunnen wij later een bijkomende lening aangaan voor eventuele verbouwingen? Hoeveel moeten we maandelijks afbetalen? Leemans Kredieten staat je bij in de keuze van de juiste hypotheeklening, en geeft je een antwoord op al die vragen. Geen ingewikkelde tariefplannen bij ons. Bereken je aankoop 100% online en je hebt een zeer duidelijk beeld van het aflossingsbedrag en de kosten! Toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Aankoop 100% voor een nieuwe woning

De ‘Aankoop 100%’ is een van onze meest populaire hypotheekleningen. Heb je zelf al een klein beetje kunnen sparen, en ben je klaar om je eerste woning aan te schaffen? Dan is de aankoop 100% hypotheeklening de oplossing. Je leent 100% van de aankoopprijs van de woning, en betaalt dit terug over een lange periode. Het geld dat je reeds gespaard hebt, kan je gebruiken om bijvoorbeeld de bijkomende notariskosten te betalen of om andere, onverwachte kosten mee te dekken. Een aankoop 100% is goedkoper dan een aankoop 125% en geeft je meer zekerheid dan een aankoop 90%.

 

Aankoop 100% online simuleren

Om je een duidelijk beeld te geven over de kosten die een hypotheeklening bij Leemans Kredieten met zich meebrengt, kan je je hypotheeklening online simuleren. Kies voor het ‘Aankoop 100%’ plan, geef het bedrag in dat je wil lenen en klik op berekenen. Daarna kan je je lening ook meteen online aanvragen. Doe je je aanvraag liever niet online? Je kan je aankoop 100% ook telefonisch, per fax of bij ons op kantoor aanvragen.

 afbeelding

Magaly

" Ik werk zelf ook in de bank, maar bij ons staan de autoleningen net iets duurder. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Let op : Geld lenen kost ook geld