Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Aankoop van een huis 100%

Koop je droomhuis met een woninglening van Leemans Kredieten

Goedkoop lenen voor je vakantie bij Leemans kredieten

Er komt heel wat kijken bij de aankoop van een eigen woning! Een van de belangrijkste zaken hierbij is ongetwijfeld het afsluiten van een hypotheeklening. Om je te helpen bij de aankoop van je droomhuis kan je bij Leemans Kredieten dan ook terecht voor verschillende hypotheekleningen. Zo kan jij je dromen waarmaken, zonder je daarbij zorgen te maken over die hypotheek!

Een antwoord op al je vragen

Voor je een hypotheeklening afsluit zit je waarschijnlijk nog met een hoop vragen. Is de vraagprijs van de woning goed? Hoeveel kunnen wij lenen? Kunnen wij later een bijkomende lening aangaan voor eventuele verbouwingen? Hoeveel moeten we maandelijks afbetalen? Leemans Kredieten staat je bij in de keuze van de juiste hypotheeklening, en geeft je een antwoord op al die vragen. Geen ingewikkelde tariefplannen bij ons. Bereken je aankoop 100% online en je hebt een zeer duidelijk beeld van het aflossingsbedrag en de kosten! Toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Aankoop 100% voor een nieuwe woning

 Aankoop 100%leent 100% van de aankoopprijs van de woning, en betaalt dit terug over een lange periode. Het geld dat je reeds gespaard hebt, kan je gebruiken om bijvoorbeeld de bijkomende notariskosten te betalen of om andere, onverwachte kosten mee te dekken. Een aankoop 100% is goedkoper dan een aankoop 125% en geeft je meer zekerheid dan een aankoop 90%.

Aankoop 100% online simuleren

Om je een duidelijk beeld te geven over de kosten die een hypotheeklening bij Leemans Kredieten met zich meebrengt, kan je je hypotheeklening online simulerenAankoop 100%telefonisch, per fax of bij ons op kantoor aanvragen.

 

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier. Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld