Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Tariefplannen

Tariefplannen

Je wil natuurlijk vooruit in het leven, en daar hoort af en toe een grote investering bij. Of het nu gaat om het aankopen van een nieuwe wagen, of de aanschaf van een nieuwe woning, in vele gevallen zal je hiervoor een lening moeten aangaan.

De investering zelf kost reeds handenvol geld, en daarom zou je graag willen dat de lening niet te duur is. Dat hebben we bij Leemans Kredieten goed begrepen. Wij geven je de mogelijkheid om spotgoedkoop een lening aan te gaan, via onze speciale tariefplannen. Met onze tariefplannen kan je goedkoop een lening aangaan voor een bepaald type investering.

Verschillende tariefplannen

Via ons vakantieplan kan je bijvoorbeeld aantrekkelijke tarieven krijgen voor het aangaan van een lening voor je vakantie. Met het move plan krijg je dan weer lage tarieven voor het aangaan van een lening voor je verhuis. Het autoplan helpt je bij het aanschaffen van een nieuwe wagen of tweedehandswagen door een gepast tarief voor te stellen.

Zo kunnen we aantrekkelijke tariefplannen aanbieden voor vele verschillende soorten investeringen. Op die manier ben je steeds zeker dat je voor jouw specifieke investering de lening met het beste tarief aangaat.

Makkelijk tarieven berekenen

Wil je zelf eens de proef op de som nemen? Je kan zelf het tarief voor jouw lening berekenen via de rekenmodule op onze website. Geef vooraf het juiste tariefplan op, en vind vervolgens een overzicht van de duur van de lening en de maandelijkse aflossingen ervan. Je kan de gewenste lening heel makkelijk aanvragen door op kredietaanvraag te klikken. We volgen je aanvraag zo snel mogelijk op, en geven je op werkdagen binnen de 24 uur een antwoord op je kredietaanvraag.

Wil je vooraf nog wat bijkomende informatie over jouw tariefplan? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem gerust contact op met onze medewerkers voor meer uitleg. Je kan ons contacteren via de website, via e-mail of telefoon. Je hebt ook de mogelijkheid om langs te komen in ons kantoor in Deurne voor een persoonlijk gesprek over jouw lening.----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV, respectievelijk Leencentrale Leemans NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let op, geld lenen kost ook geld