Rentevoet hypothecaire lening

De rentevoet van je hypothecaire lening kan je bij Leemans Kredieten eenvoudig simuleren. Daarna kan je je hypothecaire lening meteen aanvragen.

Geniet van een lage rentevoet op je hypothecaire lening

Als je een hypothecaire lening wil aangaan, dan is het belangrijk om de rentevoeten voor een hypothecaire lening bij de verschillende financiële instellingen even te vergelijken. Een hypothecaire lening sluit je immers voor een lange periode af, en je wil natuurlijk een zo laag mogelijke rentevoet. Sluit je een hypothecaire lening bij Leemans Kredieten af, dan geniet je in ieder geval van zeer lage rentevoeten én van onze gekende service.

Een lage rentevoet voor je hypothecaire lening bij Leemans Kredieten

Bij Leemans Kredieten is de rentevoet voor een hypothecaire lening steeds erg laag. Wij vinden namelijk dat iedereen de kans moet krijgen om zijn eigen droomhuis te kopen. We riepen daarom verschillende hypothecaire leningen in het leven, zodat je steeds een lening op jouw maat vindt. Zo kan je een hypothecaire lening voor 80%, voor 100% of voor 125% aangaan. Daarnaast hebben we speciale tariefplannen voor een verbouwing, een herfinanciering of een aankoop in het buitenland. Maar welk tariefplan je ook kiest, de rentevoet is altijd laag!

Bereken de rentevoet van je hypothecaire lening

De rentevoet van je hypothecaire lening kan je bij Leemans Kredieten eenvoudig simuleren. Op onze simulatiepagina voor hypothecaire leningen kies je het juiste plan, geef je het bedrag in dat je wil lenen en klik je op berekenen. Je krijgt daarna een overzicht van de rentevoeten van je hypothecaire lening bij de verschillende aflossingstermijnen. Je ziet ook welk bedrag je bij die verschillende termijnen per maand moet betalen.

Vraag je hypothecaire lening nu aan

Wil jij ook profiteren van de lage rentevoet van onze hypothecaire leningen? Vraag je lening dan meteen aan! Je kan je hypothecaire lening online aanvragen. Doe je het liever wat persoonlijker, of wens je meer informatie? Dan kan je altijd even langskomen op kantoor, of je kan ons even bellen.

Hypotheeklening onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever, waarbij Leencentrale Leemans NV optreedt als kredietmakelaar.

LOADING
willen lenen.

En dit voor :

Aankoop ALL-IN

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Centralisatie tot 90 %

Renoveren

Herfinanciering tot 90%

Aankoop Buitenland

Opbrengsteigendom

Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

Bedrag aantal jaren bedrag / maand jaarrente info

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op : Geld lenen kost ook geld