Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Wat is een 125% lening?

Een eigendom kopen

Een eigendom kopen is een erg verstandige investering. Door je eigen woning af te lossen in plaats van te huren ben je eigenlijk al aan het sparen voor later. Bovendien voelt het ook veel beter om in je eigen huis te wonen dan in een huurhuis, je bent je eigen baas en legt enkel aan jezelf verantwoording af!

Houd rekening met de notariskosten!

Bij de aankoop van een woning moet je met meer rekening houden dan enkel de aankoopprijs, er zijn ook tal van andere kosten die je moet dekken. De notariskosten zoals de registratierechten wegen bijvoorbeeld zwaar door. Daarnaast wil je misschien ook wel enkele kamers verbouwen, meubelen aankopen en nog zo veel meer!

De 125% lening van Leemans

Om al deze kosten en de aankoopprijs van de woning te dekken moet je niet al je spaargeld investeren, je kan ook kiezen voor een hypothecaire lening inclusief notariskosten oftewel een 125% lening. Met een 125% lening kan je meer lenen dan de waarde van de woning om zo de extra kosten te dekken.

Comfortabel blijven leven

Door meer te lenen en dit te spreiden over een langere periode investeer je in je eigen woning terwijl je toch maandelijks voldoende overhoudt om bijvoorbeeld op vakantie te gaan en gewoon comfortabel te leven!

LEEMANS SOCIAL MEDIA Leemans op FacebookLeemans op TwitterLeemans op Google+Leemans op YouTube

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld