Hypotheek met minder per maand in het begin

Bij Leemans Kredieten betaal je in het begin van de lening minder en wordt de betalingsdruk rustig gespreid.

Hypotheek met minder per maand in het begin

Een jong koppel dat graag een huis kopen maar nog niet genoeg spaargeld heeft en misschien ook nog niet super veel verdient per maand kan tegenwoordig bij Leemans Kredieten toch ook een passende hypotheek vinden. Zo kunnen ook jonge mensen eigenaar worden van een eigen huis, zelfs zonder een cent in handen te hebben.

Minder betalen in het begin.

Bij Leemans kredieten hebben we een formule waarbij je de eerste 2 jaar slecht 80 % betaalt van de normale maandelijkse aflossing. Per 2 jaar gaat dit een beetje stijgen maar je mag niet vergeten dat tegelijkertijd je inkomen normaalgezien ook meestijgt. Daardoor kan je waarschijnlijk als jong koppeltje meer lenen dan in een klassieke formule. En wordt naar het einde toe toch nog te zwaar dan kan je nog een duurtijd verlenging krijgen zodat de maandelijkse aflossing terug zakt.

Lenen voor jonge mensen

Wij helpen je verder. We zorgen voor een aantrekkelijke lening met een lage aflossing. Je kan kiezen tussen een terugbetalingperiode van 5, 10, 15, 20, of 25 : zo kan je zelf kiezen hoeveel je per maand kan missen en zal terugbetalen.

Lenen hypotheek: bereken je mogelijkheden met de online calculator

Jouw droomhuis wacht op je! Bij Leemans kredieten staan we je graag bij met onze ettelijke jaren ervaring zodat jij profiteert van de beste opties! Je kan online het bedrag ingeven dat je zou willen lenen voor je hypotheek en zo kan je zien in welke termijnen je kan terugbetalen en wat de rentevoet is.

Wens je meer informatie over een hypotheek?

Je kan meer informatie vinden over geld lenen voor andere zaken op onze website. In de sectie meest gestelde vragen komen diverse topics aan bod betreft kredietaanvragen, schuldsaldoverzekeringen, afbetalingen, hypotheek, enz. Bovendien staan wij altijd klaar om jou juridische informatie te verlenen of om jou bij te staan bij andere vragen.

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LOADING
willen lenen.

En dit voor :

Aankoop ALL-IN

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Centralisatie tot 90 %

Renoveren

Herfinanciering tot 90%

Aankoop Buitenland

Opbrengsteigendom

Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

Bedrag aantal jaren bedrag / maand jaarrente info

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op : Geld lenen kost ook geld